Τετάρτη, 12 Μαϊος 2021 21:27

Δήμος Μεγαλόπολης: Παρέλαβε δύο νέα απορριμματοφόρα

Γράφτηκε από την
Δήμος Μεγαλόπολης: Παρέλαβε δύο νέα απορριμματοφόρα


Δύο νέα απορριμματοφόρα παρέλαβε ο Δήμος Μεγαλόπολης, εμπλουτίζοντας τον εξοπλισμό του για τη διαχείριση των απορριμμάτων.


Πρόκειται για ένα απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας, χωρητικότητας 12 κ.μ., και ένα απορριμματοφόρο τύπου περιστρεφόμενου τυμπάνου, χωρητικότητας 8 κ.μ., συνολικής δαπάνης 301.320,00€. Τα νέα απορριμματοφόρα αποκτήθηκαν μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».
Η δημοτική αρχή με ανακοίνωσή της σημειώνει: “Ως δημοτική αρχή, από την ανάληψη διοίκησης του δήμου, εντοπίζοντας τα προβλήματα στην Υπηρεσία Καθαριότητας, που αφορούν κυρίως την κακή κατάσταση των υφιστάμενων απορριμματοφόρων τα οποία λόγω της παλαιότητας καθίστανται μη λειτουργικά, απαιτούν υψηλό κόστος συντήρησης και εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια του προσωπικού καθαριότητας, προχωρήσαμε άμεσα σε ενέργειες, με την συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου μας, για την απόκτηση των νέων απορριμματοφόρων, εκσυγχρονίζοντας τις υπηρεσίες του νευραλγικού τομέα της καθαριότητας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις συνεχίζουμε προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER