Παρασκευή, 14 Μαϊος 2021 22:42

Επιστολή αγανάκτησης προς τη ΔΕΥΑΚ

 

Μετά από πολλά χρόνια ενημέρωσης και διαμαρτυρίας στην ΔΕΥΑΚ για την άθλια κατάσταση του αγωγού ύδρευσης που υδροδοτεί τις κατοικίες μας, στην περιοχή παλαιός Αγιος Γεώργιος πίσω από το 6ο Λύκειο Καλαμάτας, έχουμε φτάσει σε σημείο απόγνωσης. Οι υπεύθυνοι, και συγκεκριμένα ο κύριος Αθανασόπουλος, μας διαβεβαίωναν μετά από αμέτρητες αιτήσεις που έχουμε κάνει, ότι θα διευθετηθεί το θέμα.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικούς μήνες, στην τελευταία αίτηση που κάναμε, μας διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα της περιοχής μας, μαζί με την παράπλευρη αντικατάσταση αγωγού του δικτύου.

Την Πέμπτη 6/5/2021, ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του αγωγού που μας είχε αναφέρει ο κύριος Αθανασόπουλος.

Δυστυχώς, διαπιστώσαμε προς μεγάλη μας απογοήτευση (για άλλη μια φορά), ότι δεν έχει συμπεριληφθεί η περιοχή μας για αντικατάσταση.

Να σημειώσουμε ότι κάθε λίγο μας κόβεται το νερό γιατί σπάζει ο κεντρικός αγωγός, ο οποίος δεν έχει αντικατασταθεί ποτέ εδώ και τριάντα χρόνια. Οταν το “επισκευάζουν”, το νερό που βγαίνει από τις βρύσες μας είναι γεμάτο με χώμα και αναγκαζόμαστε να αλλάζουμε τις μπαταρίες γιατί χαλάνε. Επίσης, τους καλοκαιρινούς μήνες, το νερό βγαίνει από τις βρύσες μας ζεστό.

Τη Δευτέρα 10/5/2021 πήγαμε στον κύριο Αθανασόπουλο, ο οποίος δεν θυμόταν την περίπτωσή μας, (τι έκπληξη!!) και μας είπε “εάν περισσέψει σωλήνας, θα υπολογίσουμε και τον δρόμο σας”. Μιλάμε για έναν δρόμο 500 μέτρων όπου βρίσκονται οι κατοικίες μας.

Ελπίζουμε με την επιστολή αυτή να συνειδητοποιήσουν οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΚ την σοβαρότητα του προβλήματός μας και να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.

Γεώργιος Σαπουτζής, Παναγιώτης Μάραντος, Χρήστος Σαπουτζής, Ελένη Μάραντου, Αναστασία Μάραντου, Ηλίας Μάραντος, Νικόλαος Μάραντος, Γεώργιος Μάραντος, Ελένη Μάραντου, Νικόλαος Βρυώνης, Νικήτας Παπανικολόπουλος, Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, Βασίλειος Παπανικολόπουλος, Παντελής Αναστασόπουλος, Ελένη Παπανικολοπούλου, Σταυρούλα Αναστασοπούλου, Νικήτας Παπανικολόπουλος