Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 20:59

Νέα απάντηση Γιαννημάρα σε Καμπανάρο

Γράφτηκε από την

 

Μία ακόμα απάντηση προς τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πύργου Λεύκτρου Σπύρο Καμπανάρο απέστειλε ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας για το θέμα του δικτύου ύδρευσης.

Αναλυτικά ο κ. Γιαννημάρας σημειώνει: “Στις 8 Ιουνίου 2021 ημέρα Τρίτη διάβασα στην εφημερίδα σας την απάντηση του προέδρου της Κοινότητας Πύργου σε δική μου απάντηση και δεν σκοπεύω να συνεχίσω αυτού του είδους την επικοινωνία με τον κ. πρόεδρο, αφού αφενός δεν έχω απαντήσεις επί της ουσίας και αφετέρου πρέπει να επικαλεστώ και μαρτυρίες ανθρώπων που δεν νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να τους εμπλέξω και αυτούς σε δημόσιες αντιπαραθέσεις. Παρά ταύτα για τελευταία φορά ερωτώ:

1) Ο αγωγός που κόπηκε δεν είναι εκείνος που τροφοδοτεί με νερό την Κοινότητα Πύργου; Έχει σημασία αν κόπηκε κοντά στην Κοινότητα Καστανέας, όπως απαντάτε και όχι κοντά στον Πύργο; Τέτοια απάντηση δεν δίνουν ούτε παιδιά προσχολικής ηλικίας, εκτός και αν εννοείται κάτι άλλο.

2) Με ρωτάτε τι θα έκανα εγώ αν δεν είχα νερό 20 ημέρες, σας απαντώ αμέσως: Θα συνεργαζόμουν με τη δημοτική αρχή και θα έλεγα την άποψή μου σχετικά με τις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν σχετικά με τις δικές της και δεν θα κάνω κανένα άλλο σχόλιο στα γραφόμενά σας.

3) Σας απάντησα για την καταλληλότητα του νερού της πηγής του Αγίου Κωνσταντίνου. Δεν είχατε την περιέργεια να ρωτήσετε την εφημερίδα για τις αναλύσεις που της έδωσα από τη δεξαμενή σας την εποχή που έπεφτε το νερό από την πηγή Αγίου Κωνσταντίνου; Γιατί δεν χρησιμοποιείτε τον θεσμικό σας ρόλο για να σας δώσω τις αναλύσεις; Για ενημέρωσή σας αυτή η πηγή σε εποχή λειψυδρίας υδροδοτούσε την Κοινότητα Καστανέας.

4) Γράφετε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή έκανε επέκταση ηλεκτροφωτισμού. Γιατί λοιπόν δεν ολοκλήρωνε τη γραμμή μέχρι τη δεξαμενή και να τοποθετήσει και χλωριωτή; Δεν σας ενδιέφερε τότε η μόνιμη χλωρίωση της δεξαμενής σας; Ρωτήσατε για το σκοπό της επέκτασης του ηλεκτροφωτισμού; Ποια η απάντηση και η δική σας αντίδραση;

Γνωρίζω πολύ καλά τι ισχύει στην περιοχή σας και θα ενεργήσουμε ανάλογα όταν υπάρξει ανάγκη. Καλό είναι να εφαρμόζετε και εσείς ό,τι περιλαμβάνει η νομοθεσία για τις αρμοδιότητές σας.

Και ένα τελευταίο: Οταν σας γράφει ο δήμαρχος να συνεργαστείτε με τη δημοτική αρχή δεν μπορεί να απαντάτε ''...να ισχύει και από τα δύο μέρη...'' γιατί έτσι ομολογείτε τη δική σας ενοχή”.