Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 08:16

Ορίστηκαν υπεύθυνοι για τις παραλίες του Δήμου Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

 

Υπεύθυνους για τις παραλίες του δήμου όπου εγκαταστάθηκαν υποδομές πρόσβασης ΑΜΕΑ όρισε με απόφασή του ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Ο ορισμός υπευθύνων γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης «Προμήθεια και εγκατάσταση για την πρόσβαση ΑΜΕΑ σε παραλίες του Δήμου Τριφυλίας», συνολικού προϋπολογισμού 236.724,62 ευρώ.

Έτσι ορίστηκαν οι δημοτικοί υπάλληλοι Γεώργιος Αλεξόπουλος για τις παραλίες Καλού Νερού και Αϊ-Λαγούδη Κυπαρισσίας, Χαράλαμπος Σωτηρόπουλος για την παραλία Λαγκούβαρδου και Δημήτριος Αλεξόπουλος για την παραλία Μάτι.

Καθήκοντά τους είναι τα εξής: Καθημερινός έλεγχος και οργάνωση του περιβάλλοντος χώρου. Καθημερινή εποπτεία του εξοπλισμού για την εξασφάλιση της καλής και ασφαλούς χρήσης του. Ενημέρωση για τυχόν φθορές ή προβλήματα σχετικά με τον εξοπλισμό και για θέματα που αφορούν την καλύτερη αξιοποίηση του εξοπλισμού. Δυνατότητα αποκατάστασης / επισκευής μικρών φθορών/ βλαβών. Καθαριότητα περιβάλλοντα χώρου και εξοπλισμού (διαδρόμων, αποδυτηρίων, τουαλετών, κλπ). Υποδοχή, καθοδήγηση και παροχή οδηγιών / συμβουλών στους χρήστες. Ευθύνη εγκατάστασης του εξοπλισμού σε θέση λειτουργίας και απεγκατάστασης – αποθήκευσης αυτού στην λήξη της καλοκαιρινής σεζόν. Διατήρηση ημερολογίου στο οποίο θα καταγράφεται καθημερινά ο αριθμός των ΑΜΕΑ που εισήλθαν στις παραλίες.

Κ.Μπ.