Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 23:00

Συντήρηση δημοτικών δρόμων προγραμματίζει ο Δήμος Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την
Συντήρηση δημοτικών δρόμων προγραμματίζει ο Δήμος Μεγαλόπολης

Δύο έργα βελτίωσης και συντήρησης δημοτικών δρόμων προγραμματίζει ο Δήμος Μεγαλόπολης.

Συγκεκριμένα, δημοπρατεί τα έργα: Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών Δήμου Μεγαλόπολης, με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, με πιστώσεις από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”. Συντήρηση δημοτικού οδικού δικτύου Δ.Ε. Μεγαλόπολης, με προϋπολογισμό 140.000, με χρηματοδότηση από τη ΣΑΤΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, με τα συγκεκριμένα έργα πρόκειται να γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης και επεμβάσεις συντήρησης (τσιμεντόστρωση) τμημάτων του δημοτικού οδικού δικτύου του δήμου, με σκοπό την άρτια διευθέτηση των ομβρίων υδάτων επί του οδοστρώματος και την ασφαλή διέλευση των διερχόμενων οχημάτων.
Στο πρώτο έργο οι κοινότητες στις οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος είναι: Λεπτινίου, Σκορτσινού, Χωρεμίου (οικισμός Απιδίτσα), Μαλλωτά και Καμάρας.
Στο δεύτερο έργο οι κοινότητες στις οποίες πρόκειται να πραγματοποιηθούν επεμβάσεις συντήρησης του οδοστρώματος (τσιμεντόστρωση) είναι: Σουλίου και ο οικισμός Δερβένι, Χιράδες, Παραδεισίων (οικισμός Φαναΐτη), Νεοχωρίου Λυκοσούρας, Νέας Εκκλησούλας, Λυκόσουρας, Λυκαίου, Λυκοχίων, Χράνων, Τριλόφου και Βάστα.

 

 


NEWSLETTER