Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 13:39

Η “Λαϊκή Συσπείρωση Οιχαλίας” για το κλείσιμο της Πειραιώς στον Μελιγαλά

Η “Λαϊκή Συσπείρωση Οιχαλίας” για το κλείσιμο της Πειραιώς στον Μελιγαλά

Σε ξεσηκωμό καλεί η “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Οιχαλίας και απαιτεί να μην κλείσει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Μελιγαλά.

“Ο κόσμος να συνεχίσει να εξυπηρετείται σε αυτό το κατάστημα και να μη χάσουν κανένα εργασιακό δικαίωμα οι εργαζόμενοι” αναφέρει, και μεταξύ άλλων παρατηρεί πως “σοβαρά προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι συνταξιούχοι, οι αγρότες, και άλλοι μικροεπαγγελματίες, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την χρήση του διαδικτύου για την πραγματοποίηση τραπεζικών συναλλαγών”.

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της Κώστας Ρεϊτζόπουλος, η “Λαϊκή Συσπείρωση” απαιτεί:

“Να μην κλείσει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Μελιγαλά, όπως και κανένα άλλο υποκατάστημα, ιδιαίτερα μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας. Να μη χάσουν κανένα εργασιακό, μισθολογικό ή ασφαλιστικό τους δικαίωμα οι εργαζόμενοι και να σταματήσουν οι πιέσεις που δέχονται για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «εθελούσιας» εξόδου, πολύ περισσότερο να μη βγουν σε διαθεσιμότητα οι εργαζόμενοι που δε δέχονται να συμμετέχουν στις εθελούσιες. Να συνεχίσει να εξυπηρετείται από τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα ο κόσμος, που είναι κυρίως αγρότες, ηλικιωμένοι συνταξιούχοι, κτηνοτρόφοι, κάτοικοι των γύρω περιοχών”.