Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 18:36

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Παρατείνεται η παραχώρηση απορριμματοφόρου στην Τριφυλία

Γράφτηκε από την
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Παρατείνεται η παραχώρηση απορριμματοφόρου στην Τριφυλία

Για δύο ακόμη μήνες, μέχρι το τέλος Αυγούστου, παρατείνεται η παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου από το Δήμο Πύλου – Νέστορος προς το Δήμο Τριφυλίας, προκειμένου να καλυφθούν οι σοβαρές ανάγκες του δεύτερου στην αποκομιδή και εναπόθεση απορριμμάτων.

Η παραχώρηση έγινε μετά από αίτημα του δημάρχου Τριφυλίας προς το Δήμο Πύλου - Νέστορος και γίνεται με συγκεκριμένους όρους, όπως αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας, χωρίς την καταβολή μισθώματος από πλευράς του Δήμου Τριφυλίας
Η διάρκεια της παραχώρησης θα είναι έως 31-8-2021. Ο παραπάνω χρόνος δύναται να παραταθεί με σχετική απόφαση. Ως χώρος εργασίας του οχήματος ορίζεται αποκλειστικά η διοικητική περιφέρεια του Δήμου Τριφυλίας. Τα καύσιμα και τα λιπαντικά του απορριμματοφόρου θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου Τριφυλίας, για όσο διάστημα διαρκεί η παραχώρηση. Τυχόν βλάβες, φθορές συντηρήσεις και επισκευές θα βαρύνουν επίσης το Δήμο Τριφυλίας, για όσο διάστημα διαρκεί η παραχώρηση. Το γραφείο κίνησης του Δήμου Τριφυλίας θα μεριμνήσει για όλες τις ενέργειες της παράδοσης – παραλαβής του οχήματος.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER