Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 21:58

Διαδικασία για πρόσληψη γενικού διευθυντή στη ΔΕΥΑΤ

Γράφτηκε από την

Την έναρξη της διαδικασίας για την πρόσληψη γενικού διευθυντή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας αποφάσισε και προχωρά το Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.

Επίσης αποφασίστηκε να προχωρήσει η ΔΕΥΑΤ στην τροποποίηση του ΟΕΥ και να προβλεφθεί για τη θέση του γενικού διευθυντή ό,τι προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.
Όπως αναφέρεται στην εισήγηση του προέδρου Χαράλαμπου Αυρηλιώνη: «Μετά το έγγραφο με το οποίο η κ. Ψιλογαλάνη Παναγιώτα δηλώνει την
επιθυμία της για αντικατάστασή της από τη θέση της αναπληρώτριας του γενικού διευθυντή αλλά και γιατί η επιχείρηση οφείλει να προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την πλήρωση της θέσης.
Παρακαλώ όπως προβούμε στην πρόσληψη γενικού διευθυντή κάτι που δεν έχει γίνει στη ΔΕΥΑΤ μετά την επέκτασή της αλλά και από την ίδρυσή της πέρα κάποιων μηνών. Ο γενικός διευθυντής όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία θα πρέπει να διαθέτει όλα τα τυπικά (τουλάχιστον) προσόντα ώστε η ΔΕΥΑΤ να μπορεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές εργασίες και διαδικασίες αλλά και να συμβάλει στη μέγιστη θετική εξέλιξή της αφού η επιχείρηση ενώ εξυπηρετεί μια αρκετά μεγάλη έκταση που έχει ο Δήμος Τριφυλίας, είναι σοβαρά υποστελεχωμένη. Η παρουσία του γενικού διευθυντή θα ενισχύσει την αρτιότερη λειτουργία του Δ.Σ. και την οργάνωση της Επιχείρησης.
Αντιλαμβανόμενος την ανάγκη και τη χρησιμότητα του γενικού διευθυντή αλλά και τον υπερβολικό φόρτο εργασίας που επωμίστηκε το υπηρετούν προσωπικό και η αναπληρώτρια του γενικού διευθυντή, σας εισηγούμαι την αναγκαιότητα της πρόσληψής του».
Κ.Μπ.