Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 23:42

Η “Νέα Αρχή” κατά του δημάρχου Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την

 

“Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης αντί να διεκδικεί, εμφανίζεται σαν χειροκροτητής του πρωθυπουργού!”, παρατηρεί η δημοτική παράταξη “Νέα Αρχή” με επικεφαλής τον Κώστα Μιχαλόπουλο.

Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Μεγαλόπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αρκαδία, περιμέναμε έστω την ύστατη ώρα η δημοτική αρχή να κινηθεί στη βάση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Να καλέσει έκτακτη διευρυμένη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου και τους μαζικούς φορείς του δήμου, να συζητήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι, να διεκδικήσουμε έργα - επενδύσεις - χρηματοδοτήσεις - θέσεις εργασίας(!) μόνο στο πληττόμενο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης για την μεταλιγνιτική εποχή. Δυστυχώς, ο κ. Χριστογιαννόπουλος για μία ακόμα φορά έχει επιλέξει την κατά μόνας πολιτική, με μυστικές συμφωνίες και πολιτικές δεσμεύσεις με κυβερνητικούς παράγοντες, όπου έχει αποδεχθεί ως όμορους πληττόμενους Δήμους Τρίπολης, Γορτυνίας, Οιχαλίας.

Ετσι αντί να ζητάει μόνο η Μεγαλόπολη, έχει εναρμονιστεί πλήρως με τις κυβερνητικές επιλογές και υποστηρίζει το... πρώτα η Μεγαλόπολη με 20% διακριτή διαφορά από τους άλλους δήμους. Ετσι εξηγείται και η παρουσία του στην ομιλία του πρωθυπουργού στην Τρίπολη ως ενός απλού χειροκροτητή και όχι ως εκπροσώπου του δοκιμαζόμενου λαού της Μεγαλόπολης που θα έπρεπε να διεκδικεί το καλύτερο για τον τόπο του.

Καλούμε για τελευταία φορά τον κ. Χριστογιαννόπουλο να συνεργαστεί με το Δημοτικό Συμβούλιο και τους φορείς, γιατί μας περιμένει τσουνάμι οικονομικού μαρασμού και ερημοποίηση της περιοχής μας. Οι ψεύτικες υποσχέσεις, η μικροπολιτική ρουσφετιών, δεν οδηγούν πουθενά. Ας αφήσει τον θρόνο της εξουσίας και τους εναγκαλισμούς με τους κυβερνητικούς παράγοντες και να δει την αγορά της Μεγαλόπολης που βουλιάζει και την ανεργία να καλπάζει. Γιατί στο τέλος θα αποβεί ο μοιραίος δήμαρχος του Δήμου Μεγαλόπολης”.