Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 20:46

Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Καλαμάτας

Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα προστίθενται στον στόλο οχημάτων του Δήμου Καλαμάτας. Τη σύμβαση προμήθειάς τους υπέγραψε χθες ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.


Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, μετά τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού η προμήθεια θα γίνει από την εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο “Βιομηχανία Ειδικών Κατασκευών Α. Καούσης Ανώνυμος Εταιρεία”.
Συγκεκριμένα, ο δήμος θα προμηθευτεί 1 απορριμματοφόρο όχημα τύπου μύλου χωρητικότητας 10 κυβικών μέτρων, 1 απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων με γερανό υπόγειων κάδων και 2 απορριμματοφόρα οχήματα τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 κυβικών.
Η ανανέωση του στόλου οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας υλοποιείται σύμφωνα με τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής, ενώ η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα και στην προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων, με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών στους τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου κ.λπ.


NEWSLETTER