Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 18:34

Λεβεντάκης με ταξιτζήδες για μεταφορά πιάτσας

Γράφτηκε από την

 

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες ταξί στην Κυπαρισσία είχε χθες το πρωί ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, για τη μεταφορά της πιάτσας ταξί στην οδό Νοσοκομείου.

Η μεταφορά γίνεται καθώς η σημερινή πιάτσα βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου όπου θα γίνουν τα έργα ανάπλασης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των ιδιοκτητών ταξί η νέα πιάτσα που θα δημιουργηθεί θα είναι στην οδό Νοσοκομείου από το ύψος της Ελευθερίου Βενιζέλου έως την οδό Φραντζή. Όπως τόνισε ο δήμαρχος που συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αντώνη Βλάχο, στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου θα τοποθετηθεί ειδική σήμανση όπου θα επιτρέπεται το παρκάρισμα των ταξί και από τις δύο πλευρές. Επίσης θα τοποθετηθεί κιόσκι για τη στέγασή τους, με τουαλέτα, κλιματισμό και τηλεφωνική γραμμή. Ακόμη τους είπε ότι όλο το τμήμα της οδού Νοσοκομείου θα ασφαλτοστρωθεί, θα φτιαχτούν τα πεζοδρόμια, θα υπάρξει νέος φωτισμός και σήμανση για την ύπαρξη πιάτσας ταξί. Στο τμήμα της οδού όπου θα δημιουργηθεί η πιάτσα θα επιτρέπεται η διέλευση μόνο οχημάτων ταξί, με στόχο την ασφαλή επιβίβαση και αποβίβαση του επιβατικού κοινού.

Όσα επισήμανε ο δήμαρχος βρήκαν απολύτως σύμφωνους τους ιδιοκτήτες ταξί – και τους τόνισε ότι τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα για την διαμόρφωση της νέας πιάτσας.

 

Κ.Μπ.