Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 18:10

Σταματάει ο δρόμος Βέργα - Ανω Βέργα

Σταματάει ο δρόμος Βέργα - Ανω Βέργα

Σταματάει το έργο βελτίωσης του δρόμου Βέργα - Ανω Βέργα, που ξεκίνησε με εργολαβίες του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και θα υλοποιηθεί με καινούργιο έργο από την Περιφέρεια αφού πρώτα διορθωθούν τα προβλήματα της μελέτης.

Αυτό επεσήμανε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο προχθές Δευτέρα, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής του “Πρότυπου Δήμου” Βασίλη Τζαμουράνη.

“Υπάρχει πρόβλημα στο έργο του δρόμου Βέργα - Ανω Βέργα, στο τμήμα που μας αφορά” παραδέχτηκε ο δήμαρχος και διευκρίνισε πως “απαιτείτο συμπληρωματική σύμβαση που δεν έγινε δεκτή”. Ενημέρωσε ότι “θα διορθώσουμε τα λάθη, θα διαλύσουμε τη σύμβαση, έχει διαλυθεί η σύμβαση και στο πρώτο τμήμα που αφορά την Περιφέρεια” και πρόσθεσε πως “το έργο πρέπει να πατάει επί εδάφους. Τα λεφτά θα τα βάλει η Περιφέρεια και το έργο θα γίνει με μία εργολαβία”.

Ο Β. Τζαμουράνης, αφού θύμισε ότι ο δρόμος Βέργα - Ανω Βέργα έχει αναδόχους και στα δύο έργα (του δήμου και της Περιφέρειας), ρώτησε το δήμαρχο τι έχει γίνει με τις δύο εργολαβίες και αν θα γίνει νέα μελέτη.

Γ.Σ.