Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 08:10

Πασχαλινό γεύμα αγάπης σε 193 οικογένειες της Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Πασχαλινό γεύμα αγάπης σε 193 οικογένειες της Τριφυλίας

 

Πασχαλινό γεύμα αγάπης σε 193 οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες θα μοιράσει ο Δήμος Τριφυλίας.

Όπως αποφασίστηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, το Τμήμα Αλληλεγγύης της ΚΕΠΠΑΠΕΔΗΤ σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και ευθύνης τους, τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα θα προβεί σε διανομή τροφίμων για το γιορτινό τραπέζι σε 193 οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, που έχουν ανάγκη κοινωνικής προστασίας.

Η διανομή θα γίνει με όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή συνωστισμού και την ανάγκη περιορισμού της διάδοσης και διασποράς του κορονοϊού.

Το πακέτο αγάπης και αλληλεγγύης θα περιέχει: αρνί, λουκάνικο, τσουρέκι και κρασί, τα οποία θα προμηθευτεί ο δήμος, φέτα, πατάτες και μήλα, τα οποία θα προμηθευτεί και θα προσφέρει ο Τομέας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Οι δικαιούχοι, 193 νοικοκυριά με 3 μέλη και άνω, συμπεριλαμβάνονται στις επικαιροποιημένες καταστάσεις δικαιούχων ΚΕΑ/ΤΕΒΑ, στις οποίες εξασφαλίζονται τα εισοδηματικά κριτήρια ακραίας φτώχειας.

Αν δεν καλυφθεί ο αριθμός των ωφελουμένων της δράσης από τις ως άνω κατηγορίες, θα διανεμηθούν σε δικαιούχους του ΚΕΑ/ΤΕΒΑ από την κατηγορία των νοικοκυριών με λιγότερα από 3 μέλη.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER