Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 19:16

Μεσσηνία: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην 29η επαρχιακή οδό

Μεσσηνία: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην 29η επαρχιακή οδό

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και άλλες παρεμβάσεις βελτίωσης είναι σε εξέλιξη στην 29η επαρχιακή οδό από τη διασταύρωση Σιδηροκάστρου μέχρι τα όρια με το Νομό Ηλείας.

Τις ημέρες αυτές εργασίες γίνονται στα τμήμα όρια νομού – Πλατάνια – Αυλώνα, όπου σε πολλά σημεία πέφτει καινούργιος ασφαλτοτάπητας.
Το έργο γίνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και είναι προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Πέρα από τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις κατά μήκος όλου του δρόμου θα γίνει διαγράμμιση, ενώ θα μπουν και οδικές πινακίδες σήμανσης για όρια ταχύτητας και ενδείξεις για πτώση βράχων σε επικίνδυνα σημεία.
Με τη Νέδα και τα Πλατάνια (όπως και τα υπόλοιπα ορεινά χωριά της περιοχής) να δέχονται κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών, η βελτίωση του δρόμου ήταν άκρως απαραίτητη. Την ικανοποίησή του για τις εργασίες εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΤΚ Πλατανίων Παναγιώτης Καραγιάννης, ευχαριστώντας τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τους αντιπεριφερειάρχες Στάθη Αναστασόπουλο και Βασίλη Καπέλιο, όπως και τον προϊστάμενο Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Γιαννακέα.

Κ.Μπ.