Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 15:29

Η  κομποστοποίηση στο Φεστιβάλ Ρομποτικής

Γράφτηκε από την
Η  κομποστοποίηση στο Φεστιβάλ Ρομποτικής

“Κομποστοποίηση - Η έξυπνη και αναγκαία διαχείριση οργανικών απορριμμάτων απ’ όλους”, θα είναι το θέμα της 5ης παρουσίασης της εκπαιδευτικής - συμβουλευτικής περιόδου, των δράσεων του 1ου Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας, την Κυριακή 15 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Γεώργιο Γιαννόπουλο, Sr. CLT στο Department of Family, Nutrition and Exercise Sciences Queens College, C.U.N.Y.

Επίσης θα συμμετέχει ο Ονούφριος Κωστάκης, καθηγητής Πληροφορικής στο 1ο Λύκειο Μεσσήνης, μηχανικός Η/Υ Συστημάτων, ΜSc Πληροφοριακά Συστήματα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του κ. Γιαννόπουλου, να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με το θέμα που θα αναπτυχθεί, αλλά και να υποβάλλουν τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογής τους στον κ. Κωστάκη,

Α) ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο (μέσω Ζoom)

https://us02web.zoom.us/j/89443136486?pwd=Z0wxZmMzTko3WnNHOGVRV0p2TXNEdz09

Meeting ID: 894 4313 6486 Passcode: 400262

Β) Μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://kalamata.gr/el/live-stream

Γ) Μέσα από το κανάλι του Youtube του Δήμου Καλαμάτας ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/user/dimoskalamatas

Δ) Μέσα από το κανάλι του Φεστιβάλ Ρομποτικής στο FaceBook:

https://www.facebook.com/Robotics.Dimos.Kalamatas

Πληροφορίες σχετικά με το 1ο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων παρέχονται: μέσω της ιστοσελίδας robotics.kalamata.gr αλλά και μέσω της σελίδας στο FaceBook: https://www.facebook.com/Robotics.Dimos.Kalamatas.

 


NEWSLETTER