Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 09:06

Καλαμάτα: Ο Κοσμόπουλος καταγγέλλει αλαζονεία δημοτικής αρχής

Καλαμάτα: Ο Κοσμόπουλος καταγγέλλει αλαζονεία δημοτικής αρχής

 

Για επίδειξη αλαζονείας κατηγορεί τη δημοτική αρχή Καλαμάτας σε ανάρτησή της, η παράταξη του Βασίλη Κοσμόπουλου  καταγγέλλοντας τον αποκλεισμό των παρατάξεων της μειοψηφίας από τις εκδηλώσεις για το νέο ΕΣΠΑ.

Ειδικότερα, η παράταξη Κοσμόπουλου, παρουσιάζοντας φωτογραφίες από τις δύο πλευρές της αίθουσας "Χρήστος Μαλαπάνης" στο ιστορικό Δημαρχείο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, σημειώνει:

“Σύμβουλοι της πλειοψηφίας στη μια πλευρά και βουλευτές, πρόεδρος κοινότητας, εκπρόσωποι και σύμβουλοι δημάρχου στην άλλη. Παρότι υπήρξαν πολλές κενές θέσεις, δεν υπήρξε χώρος για τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ., για ένα θέμα που αφορά την πόλη. Ένα θέμα στο οποίο η δημοτική αρχή διατείνεται, ότι επιζητεί την συναίνεση.

Η δημοτική αρχή, υπερβαίνοντας ακόμα και τους αντισυνταγματικούς νόμους Θεοδωρικάκου θεωρεί τον δήμο τσιφλίκι της. Είναι θλιβερό να μετατρέπει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που φέρει το όνομα του δημοκράτη πρώην δημάρχου σε πεδίο προβολής της.

Ο αποκλεισμός των παρατάξεων της αντιπολίτευσης από όλες τις εκδηλώσεις παρουσίασης του ΕΣΠΑ 2021-2027, αποκαλύπτει ότι τα δήθεν μεγάλα λόγια ήταν απλώς ο φερετζές κομματικής φιέστας και ανταλλαγής σχολίων εκτός πάσης πραγματικότητας. Η πραγματικότητα είναι εδώ και την ζουν καθημερινά οι δημότες.

Λυπούμεθα για την κατηφόρα αλαζονείας της δημοτικής αρχής, την καταγγέλλουμε στους συμπολίτες μας και προειδοποιούμε, για τελευταία φορά, να συνέλθει”.