Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 11:59

Αυτοψία για ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Αυτοψία για ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καλαμάτας

Συνάντηση εργασίας για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καλαμάτας, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στον καταυλισμό των ρομά, σε χώρο του ΟΑΕΔ (πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας) που έχει καταπατηθεί, πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο της πόλης.

Πρόκειται, σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο, για το πρώτο στάδιο, σε συνέχεια της εξαγγελίας από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Καλαμάτα.
Από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” πραγματοποιήθηκε αυτοψία για τον έλεγχο καταλληλότητας του ακινήτου, στο πλαίσιο εξέτασης της δυνατότητας κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου.
Σε συνεννόηση με τον Μεσσήνιο διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Θανάση Γιάνναρη, η προϊσταμένη του Τμήματος Τοπογραφικών Αποτυπώσεων, χωροταξίας και απόκτησης γης των “Κτ. Υπ. Α.Ε.”Ανδριάνα Σκαλτσά, επισκέφθηκε το Δημαρχείο και είχε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία του αντιδημάρχου Ανδρέα Καραγιάννη και συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου.

 


NEWSLETTER