Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 15:30

Διπλή συνεδρίαση σήμερα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας σήμερα, στις 8 και τις 9 ώρα το βράδυ αντίστοιχα, η οποία θα είναι δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.

Η πρώτη συνεδρίαση στις 8 ώρα αφορά τα θέματα της προηγούμενης πρόσκλησης που ήταν για την 1η Αυγούστου όπου δεν συγκροτήθηκε απαρτία στο συμβούλιο. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Τριφυλίας έτους 2022.

Έγκριση: δαπάνης μετατόπισης δικτύου ΔΕΔΔΗΕ στην Τ.Κ Ελαίας.

Λήψη Απόφασης για την ανακύρηξη ως επίτιμου Δημότη του Δήμου Τριφυλίας της πρέσβεως της Ελλάδος στις ΗΠΑ Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου.

Ενώ στη 2η συνεδρίαση τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Τριφυλίας έτους 2022.

Έγκριση της με αριθ. 190/2022Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας με θέμα: «Σύνταξη τριμηνιαία; Έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προυπολογισμού Δήμου Τριφυλίας Β’ τρίμηνο οικ. έτους 2022.

Έγκριση της με αριθ. 173/2022 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας με θέμα: «Άσκηση ή μη ένδικων μέσων (προσφυγής) κατά της αριθ.199657/14-06-2022 αποφάσεως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για επιβολή προστίμου στον Δήμο Τριφυλίας. Έγκριση Ηλεκτροδότησης του κτιρίου (Παλαιό Ελαιοτριβείο) στην Κοινότητα Ραυτοπούλου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για πολιτιστικές εκδηλώσεις και για συγκεντρώσεις των κατοίκων της Κοινότητος.