Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 17:45

Λεβεντάκης κατά Τσαφαρά και Αλευρά για αδρανή υλικά

Γράφτηκε από τον
Λεβεντάκης κατά Τσαφαρά και Αλευρά για αδρανή υλικά

Στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης κινούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Τσαφαράς και Παναγιώτης Αλευράς σχετικά με τα όσα έχουν αναφέρει για την προμήθεια αδρανών υλικών του δήμου, σημειώνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, καλώντας τους εντός πέντε ημερών να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία, διαφορετικά θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη για την προστασία της αξιοπρέπειάς τους.

Το θέμα της προμήθειας αδρανών υλικών το έθεσε αρχικά ο κ. Τσαφαράς στη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τρίτη το βράδυ σχετικά με τις τιμές προμήθειας, ενώ χθες υπήρξε για το ίδιο θέμα ανάρτηση του κ. Αλευρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε σχετική του ανακοίνωση χθες ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει: «Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τσαφαράς τοποθετήθηκε σχετικά με τα αδρανή υλικά που χρησιμοποιεί ο δήμος, εγκαλώντας μας ότι δεν προστατεύουμε τα συμφέροντα του δήμου.
Στη συνέχεια, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Αλευράς (μαθηματικός), με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει τα κάτωθι και καλεί τους πολίτες της Τριφυλίας να πάρουν θέση, στο εξής ερώτημα: "Σεβόμενος τη γνώμη σας, πολίτες της Τριφυλίας, θα ήθελα να πάρετε θέση σε ένα ερώτημα. Αν διαθέτατε το ποσό των 27.200 ευρώ για αγορά αδρανών υλικών (διαλογέα) θα αγοράζατε α) από το νταμάρι 412,12 20άτονα αυτοκίνητα ή β) από προμηθευτή 80 ίδια αυτοκίνητα. Παρακαλώ τοποθετηθείτε αν θέλετε".
Δηλαδή, ο μαθηματικός κ. Αλευράς πιστεύει ότι από το λατομείο η αγορά και μεταφορά χαλικιών κοστίζει 66 €), ενώ από τον προμηθευτή η αγορά και μεταφορά τους κοστίζει 340 €.
Κύριε Αλευρά, αν και μαθηματικός, τελείτε σε τρικυμιώδη σύγχυση.
Επίσης κύριε Τσαφάρα, με επιπολαιότητα προσπαθείτε πάντα να δημιουργείτε εντυπώσεις. Σας γνωρίζουμε ότι η δημοτική αρχή Λεβεντάκη δε δέχεται κακόβουλη κριτική σε ό,τι αφορά την προστασία του δημοσίου χρήματος. Προστατεύουμε τα χρήματα των δημοτών της Τριφυλίας μας με σεβασμό και εντιμότητα.
Κύριε Τσαφαρά και κύριε Αλευρά, αν δεν μπορείτε να τεκμηριώνετε αυτά που λέτε και προσπαθείτε με αερολογίες να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να γνωρίζετε πως κινείστε στα όρια του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Και εάν εντός πέντε ημερών δεν προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία, τιμολόγια, φορτωτικές κ.λπ., θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη για την προστασία της αξιοπρέπειάς μας. Σε περίπτωση δε που οι συνεχείς απουσίες της αντιπολίτευσης από τα δύο προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια σκοπό είχαν τη διερεύνηση αυτού του «σκανδάλου», τότε πραγματικά είστε για λύπηση!
Φτάνουμε στο τέλος της δημοτικής περιόδου και η συνεισφορά σας, όσον αφορά στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου, είναι μηδενική. Οι πολίτες όμως, που έχουν αλάθητο κριτήριο, μπορούν να συγκρίνουν πρόσωπα, έργα, προμήθειες και αναθέσεις. Σύντομα με στοιχεία θα σας παραθέσουμε για σύγκριση τιμές και συμβάσεις, για να διαπιστώσετε ότι δεν είμαστε ίδιοι με τους προηγούμενους».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER