Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 13:49

Πρόσληψη συμβασιούχων στη Δυτική Μάνη

Γράφτηκε από την
Πρόσληψη συμβασιούχων στη Δυτική Μάνη

 

Την πρόσληψη 2 ΥΕ εργατών καθαριότητας και ενός ΥΕ 16 εργάτη- βοηθού υδραυλικού, για 2 μήνες, για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχικών αναγκών του Δήμου Δυτικής Μάνης, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου.

Στην εισήγηση αναφέρεται ότι “το κύριο και χρόνιο πρόβλημα του Δήμου Δυτικής Μάνης σε όλες τις οργανικές μονάδες του, αλλά κυρίως στην Υπηρεσία Καθαριότητας είναι η μεγάλη έλλειψη

προσωπικού που κατά την καλοκαιρινή γίνεται οξύτερο, διότι η περιοχή μας δέχεται μεγάλο αριθμό τουριστών, με συνέπεια να πολλαπλασιάζεται ο όγκος των απορριμμάτων. Επίσης, 2 Ι∆ΑΧ ΥΕ εργάτες καθαριότητας βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια άνω των δύο μηνών λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, με αποτέλεσμα να μην υλοποιείται επαρκώς το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων που καταρτίζει η υπηρεσία. Σημειωτέον ότι η τουριστική περίοδος στην περιοχή μας διαρκεί μέχρι τέλος Νοεμβρίου εκάστου έτους. Ανάλογο είναι το πρόβλημα στην Υπηρεσία Ύδρευσης, λόγω ύπαρξης σοβαρού προβλήματος υγείας ενός εργάτη με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου και το γεγονός ότι παρά την ανακοίνωση πρόσληψης που κάναμε μέσω ΑΣΕΠ για πρόσληψη θέση υδραυλικού με 8µηνη σύμβαση, η θέση παρέμεινε κενή”.


NEWSLETTER