Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 20:02

Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου στον Δήμαρχο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι δήμοι προκειμένου να προωθήσουν έργα, συζήτησαν μεταξύ άλλων θεμάτων ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια”, Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Η σύμβουλος Τριφυλίας επισκέφτηκε το δήμαρχο Μεσσήνης στο γραφείο του στο Δημαρχείο την προηγούμενη εβδομάδα. Στη διάρκεια της συνάντησης, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου, “ο κ. Αθανασόπουλος εξήγησε ότι η δημοτική αρχή έδωσε προτεραιότητα σε έργα υποδομών, κατορθώνοντας να ολοκληρώσει μελέτες, να εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις και να αναβαθμίσει αρκετούς αθλητικούς χώρους όπως το Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης, το Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, τα γήπεδα τένις στον Άγιο Νικόλαο και το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 7x7 στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης. Όλα αυτά επιτεύχθηκαν χάρις στην αξιοποίηση των προγραμμάτων «Φιλόδημος», ΠΔΕ και Κτ.Υπ. Α.Ε”.
Επιπλέον, ενημέρωσε την κ. Παναγιωτοπούλου ότι “έχουν προωθηθεί αρκετά αναπτυξιακά έργα όπως ο Βιολογικός Καθαρισμός του Πεταλιδίου, έργο το οποίο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ και επίκειται η δημοπράτησή του, η έγκριση με ΦΕΚ του επανακαθορισμού χρήσεων γης στην παραλιακή ζώνη ΛΠ3, κ.ά.”. Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση “εκτίμησε ότι η υλοποίηση των έργων στο Δήμο Μεσσήνης προσδίδει θετικό πρόσημο στη δημοτική αρχή”. Και πρόσθεσε πως “σκοπός των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης είναι η υλοποίηση έργων με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών - κάτι για το οποίο πασχίζει και η ίδια στο Δήμο Τριφυλίας”.