Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 20:08

Δήμος Τριφυλίας: Τεχνικός σύμβουλος για αποχέτευση Γαργαλιάνων από την Οικονομική Επιτροπή

Γράφτηκε από τον
Δήμος Τριφυλίας: Τεχνικός σύμβουλος για αποχέτευση Γαργαλιάνων από την Οικονομική Επιτροπή

 

Τον καθορισμό όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το υποέργο «Τεχνικός σύμβουλος για το έργο “Δίκτυα αποχέτευσης και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων”» καλείται να κάνει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Η συνεδρίαση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα στις 11 το πρωί και στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται προς συζήτηση 13 θέματα, τα οποία είναι τα εξής: Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, του 2ου πρωτοκόλλου κανονισμού τιμών μονάδος νέων εργασιών και της 1ης συμπληρωματικής σύμβασης ήσσονος σημασίας (<15%) του έργου με τίτλο «Ανάπλαση οδών και πεζοδρομίων (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Τριφυλίας)». Έγκριση ισολογισμού της διαχειριστικής χρήσης οικονομικού έτους 2021, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος Δήμου Τριφυλίας. Άσκηση ή μη αίτησης αναίρεσης κατά της αριθ. Α153/2022 απόφασης Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης, με ενάγουσα την εταιρεία με την επωνυμία «Οδοσήμανση Κωνσταντίνος Χρόνης Α.Β.Ε. - Βιομηχανία υλικών σημάνσεως». Λήψη απόφασης επί αιτήσεων σχετικά με την αποζημίωση της ζημιάς που προκλήθηκε σε ΙΧ αυτοκίνητο ύστερα από πτώση κάδων απορριμμάτων επί αυτού. Χορήγηση επιμήκυνσης του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης της σύμβασης του έργου «Πλακόστρωση καντουνιών Φιλιατρών» (Α.Μ. 53/2020), σύμφωνα με το Ν.4938/2022. Έγκριση της με αριθ. 2210/2022 απόφασης κ. δημάρχου Τριφυλίας, σχετικά με τη μετακίνηση του με αριθ. κυκλ. ΚΗΗ-4977 υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου Τριφυλίας. Έγκριση της με αριθ. 2234/2022 απόφασης κ. δημάρχου Τριφυλίας, σχετικά με τη μετακίνηση του με αριθ. κυκλ. ΚΗΗ-4980 υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου Τριφυλίας. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για την κάλυψη δαπάνης που αφορά τον τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ οχημάτων του δήμου και ορισμός υπολόγου. Έγκριση πρακτικού IΙ σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής και αξιολόγηση της τεχνικής προσφοράς των συμμετεχόντων στην ανοικτή ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία άνω των ορίων «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης υδραγωγείου Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλλος Άγρας”».

Αποδοχή συμπληρωματικής κατανομής ποσού 25.580 ευρώ στο Δήμο Τριφυλίας, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. Αποδοχή κατανομής ποσού 142.811,15 ευρώ στο Δήμο Τριφυλίας, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2022, ως συμπληρωματική επιχορήγηση προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του δήμου. Έγκριση χορήγησης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση οδών και πεζοδρομίων (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Τριφυλίας)».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER