Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 22:00

Αντιπλημμυρικά έργα στο Λαγκούβαρδο

Γράφτηκε από τον

Εργασίες για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής «ποτάμι Λαγκουβάρδου» είναι σε εξέλιξη από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλίας επισημαίνει ότι σκοπός είναι να παρέμβουν άμεσα και σε άλλες περιοχές του δήμου με νέα αντιπλημμυρικά, ενώ τονίζει και τη συνεργασία που υπάρχει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Χαρακτηριστικά ο κ. Λεβεντάκης σημείωσε: «Όπως έχουμε και στο παρελθόν επισημάνει, υπάρχει μία άριστη και ουσιαστική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία μονάχα θετικά αποτελέσματα έχει επιφέρει στον τόπο μας και θα συνεχίσει να το κάνει. Γιατί ως δημοτική αρχή δεν ξεχωρίσαμε ποτέ τα έργα σε «δικά της ή δικά μας», αλλά αντίθετα προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να συνδράμουμε, στο μέτρο του δυνατού και με όσα τεχνικά μέσα διαθέτουμε, το δύσκολο έργο της. Έτσι λοιπόν πραγματοποιούνται και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας εργασίες για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής «ποτάμι Λαγκουβάρδου».

Και σκοπός μας είναι φυσικά να παρέμβουμε άμεσα και σε άλλες περιοχές του δήμου μας με νέα αντιπλημμυρικά έργα για την προστασία τους από πιθανή εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων».

Κ.Μπ.