Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 08:47

Μετακομίζουν οι υπηρεσίες στις σχολές Παπαφλέσσα

Μετακομίζουν οι υπηρεσίες στις σχολές Παπαφλέσσα

 

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας πρόκειται να λειτουργήσουν στις σχολές Παπαφλέσσα (Κρήτης και Φαρών), στην Καλαμάτα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση χθες, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος ενημέρωσε ότι μεθαύριο Πέμπτη το μεσημέρι, θα διακοπεί η λειτουργία του Ιντερνετ και των τηλεφωνικών γραμμών στο Διοικητήριο και από την Παρασκευή 4 του μήνα θα ξεκινήσει η μετακόμιση των υπηρεσιών στις σχολές Παπαφλέσσα. Θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί, όπως και η σύνδεση του Ιντερνετ και των τηλεφωνικών γραμμών, ώστε την άλλη Τρίτη να επαναλειτουργήσουν κανονικά οι υπηρεσίες της Π.Ε. στη νέα τους προσωρινή στέγη.

“Νομίζω ότι θα πάμε καλά, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα”, παρατήρησε ο κ. Καπέλιος.

Με τη μετακόμιση των υπηρεσιών ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσει και να υλοποιηθεί το σημαντικό έργο της ανακατασκευής του τεράστιου, ενεργοβόρου και προβληματικού κτηρίου του Διοικητηρίου.

Για το χώρο των σχολών Παπαφλέσσα το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας έχει εκφράσει επιφυλάξεις, εκτιμώντας ότι είναι ανεπαρκής ο χώρος για τα γραφεία και οι τουαλέτες.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιούλιο η Διεύθυνση Μεταφορών κι Επικοινωνιών μετακόμισε στο κτήριο του ΣΔΟΕ στην Παραλία της Καλαμάτας (κοντά στο ταχυδρομείο) και το προηγούμενο διάστημα η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στο κτήριο του Ινστιτούτου Ελαίας, στην οδό Λακωνικής.

Γ.Σ.