Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 19:19

Δεν ανησυχεί ο Βασιλόπουλος για τα έργα του δήμου από το ΕΣΠΑ (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Δεν ανησυχεί ο Βασιλόπουλος για τα έργα του δήμου από το ΕΣΠΑ (βίντεο)

 

Δεν ανησυχεί ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος για τα έργα του δήμου από το ΕΣΠΑ Πελοποννήσου που έχουν καθυστερήσει, με αφορμή τη σημερινή σύσκεψη που συγκαλεί στην Περιφέρεια ο περιφερειάρχης Παν. Νίκας.

Ανέφερε ότι είναι έργα κυρίως κοινωνικής πρόνοιας και προβλήματα που βρήκαν, επιρρίπτοντας εμμέσως την ευθύνη στην προηγούμενη δημοτική αρχή.

Απαντώντας χθες σε ερώτηση για τη σύσκεψη που συγκαλείται από τον περιφερειάρχη, με δήμους στους οποίους υπάρχουν καθυστερήσεις στην υλοποίηση έργων του ΕΣΠΑ, ο κ. Βασιλόπουλος δήλωσε ότι “είναι όλοι οι δήμοι που κάνουν πολλά έργα. Και προφανώς ο Δήμος Καλαμάτας κάνει πάρα πάρα πολλά έργα. Κάποια απ’ αυτά έχουν και καθυστέρηση και τα γνωρίζουμε και μεις. Τα περισσότερα είναι κοινωνικά, εκτός από το πρόβλημα που γνωρίζουμε όλοι και λέγεται «Αναγνωσταρά», με τις εξελίξεις που τον κηρύξαμε έκπτωτο τον εργολάβο και περιμένουμε να κλείσει αυτή η εργολαβία διοικητικά και να πάμε στον επόμενο ή να το προκηρύξουμε πάλι, ό,τι χρειάζεται να κάνουμε”.

Διευκρίνισε ότι “όλα τα άλλα είναι κοινωνικής πρόνοιας. Αφορά τα Κέντρα Κοινότητας, τα Κέντρα Κοινότητας Ρομά, το ΚΗΦΗ, το ΚΔΗΦ, καθώς και το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο στον Αρι” και υποστήριξε πως “τα βρήκαμε τα προβλήματα και δυστυχώς είναι δύσκολο να τα ξεπεράσουμε, προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε”.

Γ.Σ.


NEWSLETTER