Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 22:23

Εγκριση αναθέσεων από τη ΔΕΥΑΤ

Εγκριση αναθέσεων από τη ΔΕΥΑΤ

 

Τις εγκρίσεις απευθείας αναθέσεων αλλά και τα πρακτικά διαγωνισμού αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα , εγκρίθηκε το πρακτικό Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Κυπαρισσίας , Φιλιατρών και Κοπανακίου.» Όπως προκύπτει από το πρακτικό κατατέθηκε μόλις μια προσφορά και προσωρινός ανάδοχος της σύμβασης είναι ο οικονομικός φορέας ΕΚΟΤΕΧ Ε.Π.Ε , με συνολική οικονομική προσφορά 168.069, 60 ευρώ.

Επίσης αποφασίστηκε η έγκριση της προσφοράς και ανάθεσης για την «Αναβάθμιση Η/Μ εξοπλισμού γεωτρήσεων-αντλιοστασίων ΔΕ Φιλιατρών», από την εταιρεία Χιόνης Δημήτριος και ΣΙΑ Ο.Ε.. Συνολικά η προσφερόμενη τιμή είναι  5.043,04 ευρώ  συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Τέλος εγκρίθηκε η προσφορά και η ανάθεση της «Λογιστικής και φορολογικής υποστήριξης, υπηρεσιών μισθοδοσίας και σύνταξης χρηματοοικονομικών καταστάσεων οικονομικής  χρήσης 2022» από την εταιρεία «Προοπτική ΑΕ Λογιστικές Φοροτεχνικές Υπηρεσίες Σύμβουλοι Επιχειρήσεων». Με συνολικά προσφερόμενη τιμή τα 29.700,48 ευρώ  συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Κ.Μπ.