Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 08:52

Δημιουργία χώρου στάθμευσης στο Δημαρχείο Τριφυλίας

Δημιουργία χώρου στάθμευσης στο Δημαρχείο Τριφυλίας

 

Τη δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων για το κοινό πλαγίως του Δημαρχείου Τριφυλίας, ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Ζητεί επίσης να απομακρυνθούν από το χώρο τα οχήματα του δήμου και να γίνει πάρκινγκ για το κοινό, ώστε να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες, οι κάτοικοι και οι καταναλωτές.

Στη σχετική επιστολή προς το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ. Κυπαρισσίας και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, η οποία κοινοποιείται στο Γραφείο του Δημάρχου, τονίζεται: «Σας αποστέλλουμε την παρούσα ώστε να αιτηθούμε τη δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων για το κοινό πλαγίως του Δημαρχείου Τριφυλίας, όπου τώρα σταθμεύουν οχήματα του Δήμου Τριφυλίας και λοιπά οχήματα. Ο χώρος αυτός είχε υπολογιστεί ως χώρος στάθμευσης ΙΧ και κατά τον γενικότερο σχεδιασμό της ανάπλασης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου. Έτσι προτείνουμε, για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της κεντρικής αγοράς μετά την ανάπλαση, να απομακρυνθούν τα οχήματα του δήμου, όπου μπορούν να σταθμεύουν σε άλλους χώρους, όπως το parking που έχει πλέον δημιουργηθεί από τον Δήμο στο χώρο του ΟΣΕ και στον χώρο αυτόν με την κατάλληλη διαγράμμιση και την κατάλληλη σήμανση να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης για το κοινό, εξυπηρετώντας και διευκολύνοντας τους επισκέπτες της πόλης μας, τους κατοίκους και τους καταναλωτές».

Κ.Μπ.