Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 20:27

Σε τουριστική έκθεση στο Μόναχο ο Δήμος Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Σε τουριστική έκθεση στο Μόναχο ο Δήμος Πύλου - Νέστορος

 

Με αυτόνομο περίπτερο ο Δήμος Πύλου - Νέστορος θα συμμετέχει στη διεθνή τουριστική έκθεση “F.RE.E. 2023” στο Μόναχο της Γερμανίας, το διάστημα 22 - 26 Φεβρουαρίου.

H “F.RE.E. 2023” είναι έκθεση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, ταξιδιών και ελεύθερου χρόνου, που απευθύνεται στο κοινό της Βαυαρίας κι έχει σημαντικό ενδιαφέρον.

Ο δήμος προσκαλεί τους επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής να συμμετέχουν δωρεάν στην έκθεση, φιλοξενούμενοι στο περίπτερο που μισθώνει ο δήμος, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους, διανέμοντας το ενημερωτικό τους υλικό και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες. Επισκέπτες των διεθνών τουριστικών εκθέσεων είναι επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και το κοινό των χωρών, που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση.

Επίσης, όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να στείλουν προωθητικό υλικό των επιχειρήσεών τους μπορούν να το κάνουν μέχρι μεθαύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και έως τις 2 μ.μ. (να το προσκομίσουν στο Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού στο ισόγειο του Δημαρχείου Πύλου).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ηλία Κανάκη, στο τηλέφωνο 6973-232251, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Ρομπάκη στο τηλέφωνο 6941-508950, καθώς και στα τηλέφωνα 27233 60230, Αναστασία Γιαλλελή και 27233 60212, Αναστασία Βασιλοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER