Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 10:59

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Μείωση αντικειμενικών αξιών κατά 100 ευρώ

Γράφτηκε από τον
Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Μείωση αντικειμενικών αξιών κατά 100 ευρώ

 

Τη μείωση των αντικειμενικών αξιών κατά 100 ευρώ, όπου υπάρχουν  αυξημένες προτεινόμενες τιμές από το υπουργείο Οικονομικών, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, στην υποβολή γνώμης για το συγκεκριμένο θέμα.

Το θέμα συζητήθηκε τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να δεχθεί τα πυρά των αντιπολιτεύσεων για καθυστέρηση συζήτησής του αλλά και για έλλειψη εμπεριστατωμένης άποψης που θα στηρίξει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από τους δημοτικούς συμβούλους, η Μαρία Πανουσιοπούλου σημείωσε ότι η δημοτική αρχή θα πρέπει να τρέξει τις προτεραιότητες του δήμου.

Ο Γιάννης Μερκούρης επισήμανε ότι το θέμα έρχεται τελευταία μέρα χωρίς η πρόταση να είναι εμπεριστατωμένη και έτσι δεν θα έχει τύχη.

Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου τόνισε ότι η δημοτική αρχή ζητεί να φέρει η αντιπολίτευση πρόταση όταν αυτή δεν έχει κάνει τίποτα.

Ο Σαράντος Κουκούμης τόνισε πως έπρεπε να παρθούν οι γνώμες των προέδρων και εκτίμησε πως δεν πρόκειται να περάσει η πρόταση χωρίς αιτιολόγηση.

Ο Γιάννης Παρασκευόπουλος πρότεινε ο δήμος να ζητήσει μείωση 100 ευρώ επί των νέων προτεινόμενων τιμών. Κάτι που τελικά έγινε ομόφωνα δεκτό από το Σώμα και πάνω σε αυτό το πλαίσιο έγινε η διαμόρφωση των τιμών.

Κ.Μπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER