Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 20:44

Έγκριση διαγωνισμών στην Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

Έγκριση διαγωνισμών στην Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

 

Με εγκρίσεις πρακτικών για διαγωνισμούς που είναι σε εξέλιξη θα ασχοληθεί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη στις 11 το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

Έγκριση του πρακτικού ΙΙ σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής και της οικονομικής προσφοράς των συμμετεχόντων στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Βελτίωση αγροτικής οδού Μουριατάδα - Μεμί».

Έγκριση πρακτικού Ι σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής, της τεχνικής προσφοράς και της οικονομικής προσφοράς των συμμετεχόντων στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια Η/Υ, εκτυπωτών, tablets για τη χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet, συστήματος διαχείρισης επισκεπτών και tablets, μέσω των οποίων θα διατίθεται εφαρμογή για την υπογραφή εγγράφων από τους εξυπηρετούμενους πολίτες καθώς και εφαρμογή αξιολόγησης από αυτούς των παρεχόμενων υπηρεσιών, για τις ανάγκες των ΚΕΠ του Δήμου Τριφυλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του έργου “Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ», σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0».

Eγκριση του πρακτικού 2 ελέγχου των δικαιολογητικών των προσωρινών αναδόχων στην ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία άνω των ορίων «Προμήθεια υγρών καυσίμων & λιπαντικών του Δήμου Τριφυλίας και των νομικών του προσώπων, έτους 2023, για τις ΔΕ Κυπαρισσίας - Αετού - Αυλώνος -Τριπύλης». Έγκριση του πρακτικού 2 ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Γαργαλιάνων». Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, γ’ και δ’  τρίμηνο οικ. έτους 2022. Έγκριση της με αριθ. 205/2023 απόφασης κ. δημάρχου Τριφυλίας, σχετικά με τη μετακίνηση του με αριθ. κυκλ. ΚΗΗ-4994 υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου Τριφυλίας.

Κ.Μπ.