Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 15:45

Καταγγελία για το αντλιοστάσιο υδροδότησης του Βασιλικού

Γράφτηκε από την

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται το αντλιοστάσιο που ρυθμίζει την υδροδότηση του Βασιλικού στο Δήμο Οιχαλίας, όπως αναφέρει το “Βασιλικό online”.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, “ανύπαρκτοι σοβάδες, σπασμένα τζάμια, βρωμιά, σκουριά σε πίνακα, βάνες και μοτέρ, καμένες λάμπες, πομώνα με μόνιμη διαρροή, σε μια εποχή που υποτίθεται φροντίζουμε για την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων. Αυτά στη θεωρία. Γιατί στην πράξη, έχει σταλεί από τις 30/6/2022 επιστολή στο Δήμο Οιχαλίας για την ανάγκη συντήρησης του αντλιοστασίου. Πέρασαν 7 μήνες χωρίς καμία μέριμνα. Εστάλη νέα επιστολή στις 7/3/3023, τονίζοντας ότι το κτήριο, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, κοντεύει να καταρρεύσει, ενώ είναι θέμα χρόνου να σταματήσει να δουλεύει το μοτέρ, καθώς δεν έχει συντηρηθεί ποτέ.

Κυρία δήμαρχε, κύριε αντιδήμαρχε ύδρευσης, τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να συντηρηθεί επιτέλους το αντλιοστάσιο; Στο χωριό μας δεν έχει γίνει κανένα έργο, φροντίστε τουλάχιστον να μην μείνουμε χωρίς νερό. Δημοσιοποιώ το θέμα, μήπως λόγω προεκλογικής περιόδου ασχοληθείτε”.


NEWSLETTER