Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 14:45

Υποψήφιος με Αδαμόπουλο ο Ηλίας Μουρούσιας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Οιχαλίας Γιάννη Αδαμόπουλου “Αναγέννηση Ανω Μεσσηνίας”, θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επιχειρηματίας Ηλίας Μουρούσιας.

“Υποδεχόμαστε με μεγάλη ικανοποίηση στην ‘Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας’ τον Ηλία Μουρούσια έναν νέο άνθρωπο που θα προσδώσει μεγάλη δυναμική στην αυτοδιοικητική μας παράταξη με τις γνώσεις, το ήθος και το κύρος του στην κοινωνία.”, αναφέρει η παράταξη του Γ. Αδαμόπουλου και προσθέτει: “Αναλαμβάνει τον τομέα δράσης αθλητισμού και νέας γενιάς. Είναι επιχειρηματίας, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει την θέση του αθλητικού διευθυντή υποδομών και ανίχνευσης ταλέντων στην ΠΑΕ Καλαμάτρα. Γεννήθηκε στις 31/03/1982 (41 ετών), στην Καλαμάτα, ζει μόνιμα στον Μελιγαλά, όπου μαζί με τον αδερφό του Γιώργο δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή μας. Είναι παντρεμένος με την Μαίρη Τούντα, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και τον Άγγελο 8 ετών και 4 ετών αντίστοιχα.

Για 30 συναπτά έτη υπήρξε αθλητής (ποδοσφαιριστής) φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ Μελιγαλά , Α.Ο. Εθνικός Μελιγαλά, Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης, Α.Π.Σ. Εράνη Φιλιατρών και άλλων μεσσηνιακών ομάδων, ενώ τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε φορώντας την φανέλα του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης και της ΠΑΕ Καλαμάτα.

Την διετία 2019-2021 διετέλεσε πρόεδρος του Α.Ο. Εθνικού Μελιγαλά. Έχει σπουδάσει Sports Management (αθλητική διοίκηση) στο κολλέγιο ‘Mediterranean College’ με πτυχίο από το ‘European International University of Paris’. Επίσης, κατέχει διπλώματα προπονητικής ποδοσφαίρου, αθλητικής ανάλυσης και ανίχνευσης ταλέντων και είναι πιστοποιημένος Scouter από διεθνείς βρετανικές ομοσπονδίες Scouting. Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Μελιγαλά”.