Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 17:17

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφια με Γεωργακοπούλου η Ζέτα Κωτσιοπούλου

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφια με Γεωργακοπούλου η Ζέτα Κωτσιοπούλου

Υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό της δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου “Δημοτική Ενωση”, θα είναι η Γεωργία (Ζέτα) Κωτσιοπούλου, κάτοικος Μαγούλας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού, η Γ. Κωτσιοπούλου είναι απόφοιτος ΙΕΚ ειδικότητας εφαρμογών αισθητικής, πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Οιχαλίας, γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Μελιγαλά, κόρη του Κωνσταντίνου Κωτσιόπουλου και της Βασιλικής Κυριαζοπούλου.

Σε δήλωσή της η Γ. Κωτσιοπούλου αναφέρει: “Ο τρόπος με τον οποίο η δήμαρχος κ. Γεωργακοπούλου ανταπεξέρχεται στα προβλήματα της καθημερινότητας του δήμου μας, η προσωπικότητά της και το όραμά της για το μέλλον της περιοχής μας, καθώς και η στήριξή της στη μαθητιώσα νεολαία, αποτέλεσαν για εμένα την αφορμή να αποφασίσω να θέσω πρώτη φορά υποψηφιότητα με το συνδυασμό της. Ως νέα μητέρα και νέος άνθρωπος που ζω στην περιοχή μας, θεωρώ χρέος μου να προσπαθώ για τη συνεχή ανάπτυξη του τόπου μου, κάτι που η δήμαρχος απέδειξε ότι το προσπαθεί, με εξαιρετικά αποτελέσματα και θα συνεχίσει και στην επόμενη θητεία της”.

Η δήμαρχος Οιχαλίας Π. Γεωργακοπούλου την ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη

της, και την καλωσόρισε στο συνδυασμό της, τονίζοντας ότι “ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στην περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στον τόπο”.