Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 20:29

Δήμος Τριφυλίας: Υποψήφια με Λεβεντάκη η Δήμητρα Νικολακοπούλου

Δήμος Τριφυλίας: Υποψήφια με Λεβεντάκη η Δήμητρα Νικολακοπούλου

 

Μία ακόμα νέα συνεργασία υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την παράταξη «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» ανακοινώθηκε χθες.

Πρόκειται για τη Δήμητρα Νικολακοπούλου σύζυγο ιερέως Αδάμ Αρβανίτη, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Αετού με τον συνδυασμό τού εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία και σίγουροι πως θα επιφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στον συνδυασμό και στον τόπο μας» σημειώνεται από το Γραφείο Τύπου του δημάρχου.

 

Δύο ακόμα υποψήφιοι Πρόεδροι με Λεβεντάκη

Δύο ακόμη υποψήφιους με το συνδυασμό του για τις τοπικές κοινότητες Φαρακλάδας και Λατζουνάτου ανακοίνωσε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Πρόκειται για τους Αναστάσιο Καναβό που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος πρόεδρος, για την Τ.Κ. Φαρακλάδας , της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας και τον Δημοσθένη Παναγιωτόπουλο  που  θα είναι υποψήφιος πρόεδρος, για την Τ.Κ. Λατζουνάτου , της Δημοτικής Ενότητας Τριπύλης.

«Είμαστε χαρούμενοι, για ακόμα μία νέα συνεργασία και σίγουροι πως αυτή θα επιφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, στον συνδυασμό και στον τόπο μας» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κ.Μπ.