Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 11:30

Βελτίωση δρόμων στην Ανάληψη Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Στην Ανάληψη συνεχίζονται αυτές τις ημέρες οι εργασίες τσιμεντοστρώσεων των αγροτικών δρόμων στο Δήμο Μεσσήνης, που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Οι παρεμβάσεις αυτές θα διευκολύνουν την οδική πρόσβαση αγροτών και πολιτών, ενώ σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του δήμου “έχουν κριθεί αναγκαίες κατόπιν συνεννόησης με τους προέδρους των Κοινοτήτων”. Χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος έκανε αυτοψία στα σημεία των εργασιών μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρο Κοντοθανάση, τον πρόεδρο της Κοινότητας Ανάληψης Παύλο Γρηγορόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Νωρίτερα το πρωί, ο δήμαρχος είχε παρακολουθήσει τη λειτουργία στον εορτάζοντα ναό της Αναλήψεως, στην ομώνυμη Κοινότητα. Μετά τον εκκλησιασμό, όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κοινότητας και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, ότι είναι έτοιμη η μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας της Ανάληψης προϋπολογισμού 231.000 ευρώ και τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί για έγκριση χρηματοδότησης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

“Η Κοινότητα Ανάληψης είναι μία ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή λόγω και της παραλιακής της θέσης και οφείλουμε να παρέχουμε υποδομές που θα την αναδείξουν ακόμα περισσότερο”, δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.