Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 22:30

Τριφυλία: Τρεις ακόμη υποψήφιους ανακοίνωσε η Παναγιωτοπούλου

Γράφτηκε από την

Την υποψηφιότητα του Ιωάννη Κωνσταντόπουλου από την Κυπαρισσία, του Αναστάσιου Λαμπίρη από τους Γαργαλιάνους και της Μαίρης Παπαδοπούλου από την Κυπαρισσία με το συνδυασμό της «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» ανακοίνωσε η υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Σε ανακοινώσεις της αναφέρει για τους 3 υποψήφιους: «Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» για την Δ.Ε Κυπαρισσίας  του Ιωάννη Κωνσταντόπουλου, Φαρμακοποιού, κατοίκου Κυπαρισσίας. Ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος, διατηρεί σχεδόν τρεις δεκαετίες Φαρμακείο στην Κυπαρισσία, είναι πατέρας τριών παιδιών, είναι ενεργό μέλος της Πολυφωνικής Χορωδίας «ΗΔΥΦΩΝΟΝ» της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας, ήταν  στο παρελθόν επί 6 έτη Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας και ένα χρονικό διάστημα έφορος του τομέα μπάσκετ του αθλητικού συλλόγου Δίωνα  Κυπαρισσίας».

Η ανακοίνωσή για τον Αναστάσιο Λαμπίρη αναφέρει: 

“Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα  με τον συνδυασμό μας «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» για την ΔΕ Γαργαλιάνων του Αναστάσιου Λαμπίρη του Γεωργίου κάτοικο Γαργαλιάνων. Ο Αναστάσιος Λαμπίρης 49 ετών, είναι διπλωματούχος ΤΕΕ Συντηρητής Κεντρικών Θερμάνσεων. Είναι αγρότης και Ταμίας του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων. Είναι ιδρυτής του Συλλόγου Βρωμονερίου «Άγιος Φανούριος» στον οποίο έχει διατελέσει και Πρόεδρος”. 

Η ανακοίνωσή για την Μαίρη Παπαδοπούλου αναφέρει: 

Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τον συνδυασμό μας «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» για την Δ.Κ (τοπικό) Κυπαρισσίας της Μαίρης Παπαδοπούλου του Γεωργίου κάτοικο Κυπαρισσίας.

Η Μαίρη ,είναι πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του

τμήματος Θεολογίας και Φιλολογίας και εργάζεται ως Θεολόγος στη

Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο Φιλιατρών.

Είναι παντρεμένη με τον κ.Δημήτριο Δράκο , διευθυντή του Επαγγελματικού

Λυκείου Κυπαρισσίας, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά”.