Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 22:04

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφια με Αδαμόπουλο η Αλίκη Ρέβη

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφια με Αδαμόπουλο η Αλίκη Ρέβη

 

Υποψήφια στη Δημοτική Ενότητα Μελιγαλά με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Οιχαλίας Γιάννη Αδαμόπουλου “Αναγέννηση Ανω Μεσσηνίας”, θα είναι η δημοτική σύμβουλος Αλίκη Ρέβη, που έχει εκλεγεί με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό του Γ. Αδαμόπουλου:

"Η Αλίκη Ρέβη γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο το 1993, είναι μόνιμη κάτοικος Μελιγαλά όπου διατηρεί Κέντρο Ξένων Γλωσσών από το 1996. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Μπινίσκο και έχουν δύο παιδιά, τον Γεώργιο και την Κωνσταντίνα.

Είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και έχει διατελέσει: Μέλος του Δ.Σ Παιδικού Σταθμού Μελιγαλά(2008-2010). Επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΣυλΛΌΓΟΥ Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Μελιγαλά. Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (2014-2019) και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής (2019-2021). Εξελέγη δημοτική σύμβουλος για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019 με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαδόπουλου “Ανανέωση – Προοπτική”. Επί σειρά ετών μέλος τοπικών συλλόγων. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μελιγαλά. Μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρείας Μεσσηνίας".