Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 18:54

Συστάσεις της ΔΕΥΑ Τριφυλίας για περιορισμένη χρήση νερού

 

Συστάσεις για περιορισμένη κατανάλωση νερού και μη άσκοπη χρήση του τις επόμενες ημέρες απευθύνει η ΔΕΥΑ Τριφυλίας τόσο προς τους καταναλωτές της Κυπαρισσίας λόγω αναμενόμενης αύξησης στην κατανάλωση όσο και προς τα χωριά Βανάδα και Σιδηρόκαστρο, όπου υπάρχει βλάβη.

Πιο συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά την Κυπαρισσία σημειώνεται: «Λόγω της αναμενόμενης αύξησης της κατανάλωσης νερού τις επόμενες ημέρες παρακαλούμε τους καταναλωτές στην πόλη της Κυπαρισσίας Τριφυλίας να αποφεύγουν την άσκοπη χρήση νερού και να περιοριστούν μόνο στην αναγκαία κατανάλωσή του. Μπορείτε να βρείτε συμβουλές εξοικονόμησης νερού εδώ: https://www.deyatrif.gr/eksoikonomisi-neroy

Υπενθυμίζουμε πως η άρδευση με χρήση νερού ύδρευσης απαγορεύεται αυστηρά! Συνεργείο της ΔΕΥΑΤ θα βρίσκεται σε επιφυλακή μέχρι τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, πραγματοποιώντας αυτοψίες και επισκευές βλαβών. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε κατασπατάληση νερού, παράνομες υδροληψίες ή τυχόν διαρροές παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τα συνεργεία της ΔΕΥΑΤ στο τηλ. 27610 62130 ή στη φόρμα: www.deyatrif.gr/dilosi-vlavis».

Για τα χωριά Βανάδα και Σιδηρόκαστρο αναφέρεται: «Λόγω βλάβης σε αντλητικό συγκρότημα παρακαλούμε τους καταναλωτές στους οικισμούς Βανάδα και Σιδηρόκαστρο Τριφυλίας να αποφεύγουν την άσκοπη χρήση νερού τις επόμενες ημέρες και να περιοριστούν μόνο στην αναγκαία κατανάλωσή του». 

Κ.Μπ.