Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 09:13

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

 

Σε νέα διπλή συνεδρίαση καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας σήμερα στις 8 μ.μ., καθώς οι δύο από τις τρεις προγραμματισμένες συνεδριάσεις του προηγούμενου Σαββάτου δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω έλλειψης απαρτίας.

Στην πρώτη συνεδρίαση, στις 8 μ.μ. τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Έγκριση - υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την εκτέλεση του 3ου  υποέργου με τίτλο «Δαπάνη αρχαιολογικής επίβλεψης του έργου από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας» που υλοποιείται με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας, στο πλαίσιο του ενταγμένου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργου με τίτλο «Αντικατάσταση δικτύου υδραγωγείου του Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλλος Άγρας”». Έγκριση της αριθ.2/2023  απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα «Άρση ή επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης οικοπέδου ευρισκόμενου στη β’ ζώνη στη συμβολή των οδών Κοντοσθένους και Παλληκαρίδη (συνοικία Άγιοι Πάντες) της Δ.Κ. Γαργαλιάνων Δ.Ε. Γαργαλιάνων Δήμου Τριφυλίας». Έγκριση 4ου ΑΠΕ του έργου «Ανάπλαση οδών και πεζοδρόμων (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Τριφυλίας)».

Η δεύτερη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 8.30 μ.μ. με τα εξής θέματα: Ετήσιος προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης έτους 2024 (μόνιμο προσωπικό και έκτακτο προσωπικό). Έγκριση της αριθ.123/2023 ΑΔΣ της ΔΕΥΑΤ με θέμα «Παραχώρηση χώρου για την  εγκατάσταση προκατασκευασμένης μεταλλικής δεξαμενής στη Δ.Ε. Αετού (περιοχή οικισμού Πατσουρέικα)». Έγκριση της αριθ.123/2023 ΑΔΣ της ΔΕΥΑΤ με θέμα «Παραχώρηση χώρου υπάρχοντος αντλιοστασίου με δεξαμενή στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων». Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας οικονομικού έτους 2023.

Κ.Μπ.