Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 20:42

Καλαμάτα: Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Τζαμουράνης

 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Τζαμουράνη “Καλαμάτα_Μετά” θα είναι ο Τάσος Πολυχρονόπουλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος και μέλος της διοίκησης της “Φάρις”.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι ακόμα οι Διονύσης Ασημακόπουλος και Θανάσης Τσιγαρίδης, ενώ ο συνδυασμός του Β. Τζαμουράνη ανακοίνωσε και 7 υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους.

Οι νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό “Καλαμάτα_Μετά”,  όπως ανακοινώθηκαν, είναι:

Δημοτικό Συμβούλιο:

1. Πολυχρονόπουλος Αναστάσιος του Γεωργίου. Πολιτικός μηχανικός, πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, πρώην ααντιπρόεδρος ΔΕΠΑΚ. μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της “Φάρις”.

2. Ασημακόπουλος Διονύσιος του Γεωργίου. Πρώην προϊστάμενος Οικονομικού στο Ινστιτούτο Ελαίας Καλαμάτας.

3. Τσιγαρίδης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου. Δάσκαλος - ειδικός παιδαγωγός, με μεταπτυχιακά στην Ειδική Αγωγή και στη Δημόσια Διοίκηση, γ.γ. του Συλλόγου Γονέων - Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας, μέλος Δ.Σ. Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μεσσηνίας.

Κοινότητα Καλαμάτας:

4. Μπάρμπαρα Κόναρ του Στάνισλαβ. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Πολωνία. Ζει στην Καλαμάτα από το 1993 και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι μέλος της Φιλοζωικής Εταιρείας.

5. Τσιγάρου-Ασημακοπούλου Σταματίνα του Αθανασίου. Πτυχιούχος Τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Υπότροφος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με ειδίκευση στην Ψυχοπαθολογία Παιδιών και Εφήβων, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Εργάζεται προσωρινά σε λογιστικό γραφείο.

Κοινότητα Αιθαίας:

6. Παπανικολοπούλου Ελένη του Δημητρίου. Ιδιωτική υπάλληλος, παραγωγός αγροτικών προϊόντων στη λαϊκή αγορά.

Κοινότητα Νέδουσας:

7. Βαρελάς Ιωάννης του Κωνσταντίνου. Εργολάβος οικοδομών.

Κοινότητα  Αριος:

8. Τσιάλα-Κούβελα Δήμητρα του Γεωργίου. Αγρότισσα.

Κοινότητα Βρομόβρυσης:

9. Καμαρινόπουλος Κωνσταντίνος του Ηλία. Πρόεδρος επί 9 έτη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρομόβρυσης, πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου στην ΕΠΣ Μεσσηνίας, απόστρατος αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος.

Κοινότητα Μικρομάνης:

10. Αναζίκος Χρήστος του Νικολάου. Ιδιωτικός υπάλληλος.