Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 21:49

Τριφυλία: 5 νέοι υποψήφιοι με Παναγιωτοπούλου - Περιοδεία στους Γαργαλιάνους

Τριφυλία: 5 νέοι υποψήφιοι με Παναγιωτοπούλου - Περιοδεία στους Γαργαλιάνους

 

Πέντε νέους υποψήφιους με το συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» ανακοίνωσε χθες η υποψήφια δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Πρόκειται για τους:

- Γεώργιο Τσακανίκα του Κωνσταντίνου και της Μαρίας ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη Δ.Ε. Αυλώνος του Δήμου Τριφυλίας. Έχει καταγωγή και διαμένει μόνιμα στην Αυλώνα Τριφυλίας. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας για 6 χρόνια και αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου για 3 χρόνια. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Στη δήλωση συνεργασίας του ο κ. Τσακανίκας αναφέρει: «Ο Πλάτωνας έλεγε πως η τιμωρία σου όταν δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι να καταλήξεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου. Η αγάπη μου για τον τόπο, οι παγιωμένες θέσεις μου για την ανάπτυξη και οι δημοκρατικές παραδόσεις της οικογένειάς μου επιβάλλουν πλέον τη συμμετοχή μου στα κοινά. Οι σύγχρονοι καιροί απαιτούν δημοκρατική εξουσία και νέους ανθρώπους με γνώση, όραμα και λαϊκή αποδοχή. Γι’ αυτό, στις ερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνας με το συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» της Χάιδως Παναγιωτοπούλου».

- Αναστάσιο Βουδούρη του Αδάμ και της Αθανασίας ως υποψήφιο στη Δ.Κ. Γλυκορριζίου της Δ.Ε. Αετού του Δήμου Τριφυλίας. Έχει καταγωγή και διαμένει μόνιμα στο Γλυκορρίζι. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης και κτηνοτρόφος. Είναι πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γλυκορριζίου τα τελευταία 8 χρόνια. Είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών.

Σε δήλωσή του ο κ. Βουδούρης αναφέρει: «Σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο οι υποψήφιοι των κοινοτήτων είναι υποχρεωτικό να είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο των συνδυασμών των υποψηφίων δημάρχων. Με το δεδομένο αυτό και με τη συναίνεση πολλών συγχωριανών μου αποφάσισα να ενώσω δυνάμεις με τον συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» και με την υποψήφια δήμαρχο Τριφυλίας κ. Χάιδω Παναγιωτοπούλου».

- Αθανασία Βαβούρη του Ιωάννη και της Λαμπρινής ως υποψήφια πρόεδρο για τη Δ.Κ. Σιτοχωρίου της Δ.Ε. Αετού του Δήμου Τριφυλίας.

Η Αθανασία Βαβούρη, με καταγωγή από το Σιτοχώρι, είναι συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος. Είναι πρόεδρος της Δ.Κ. Σιτοχωρίου τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι μητέρα δύο παιδιών».

- Βασίλειο Βουδούρη του Αντωνίου και της Γιαννούλας ως υποψήφιο στη Δ.Κ. Αυλώνος της Δ.Ε. Αυλώνος του Δήμου Τριφυλίας. Έχει καταγωγή και διαμένει μόνιμα στην Αυλώνα. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως ελαιοπαραγωγός. Είναι πρόεδρος της Δ.Κ. Αυλώνος τα τελευταία 4 έτη. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

- Ιωάννη Γαλάνη του Φωτίου και της Κωνσταντίνας ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Ο Ιωάννης Γαλάνης με καταγωγή από το Καλό Νερό, είναι πρόεδρος στη Δ.Κ. Καλού Νερού τα τελευταία 4 χρόνια. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

 

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Περιοδεία στην πλατεία Γαργαλιάνων έκανε ανήμερα της Παναγίας η επικεφαλής του συνδυασμού "Τριφυλία Πρωταγωνίστρια" και υποψήφια δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου, η οποία μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε ένα μικρό ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Στην περιοδεία της η κ. Παναγιωτοπούλου χαιρέτησε τους παριστάμενους δημότες και επισκέπτες, τους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους στην εστίαση και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.

Σχετικά με τον τραυματισμό που είχε, σημείωσε: «Αγαπημένοι μου συμπολίτες, ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας για την ιερή σήμερα ημέρα αλλά και για την προσωπική μου ίαση και γρήγορη ανάρρωση. Μία άτυχη στιγμή οδήγησε σε έναν επίπονο τραυματισμό που θα με ταλαιπωρήσει αρκετά τις επόμενες εβδομάδες. Κανένας πόνος όμως και καμία προσωπική ταλαιπωρία δεν μπορεί να σταματήσει τον αγώνα μου για τον τόπο μας. Η ευημερία της Τριφυλίας και η σύγχρονη ανάπτυξη του τόπου μας είναι το όραμά μου. Και το όραμα αυτό μου δίνει δύναμη να ξεπεράσω κάθε δυσκολία. Είμαι εδώ, είμαι όρθια, είμαι δυνατή και θα είμαι πάντοτε κοντά σας, μπροστά σε κάθε αγώνα, διεκδικώντας να χτίσουμε μαζί το μέλλον και τον τόπο που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. Εύχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά με υγεία και κάθε καλό στα σπίτια και στις οικογένειές σας!».