Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 22:02

Τριφυλία: 3 νέοι υποψήφιοι με Λεβεντάκη

Τριφυλία: 3 νέοι υποψήφιοι με Λεβεντάκη

 

Τρεις ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας» ανακοίνωσε ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Πρόκειται για: Τον Γεώργιο Γριβοκωστόπουλο του Κωνσταντίνου, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.

Την Ελένη Μιχαλακοπούλου - Θεοδωροπούλου (Βαγγελάκη) του Κωνσταντίνου, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων.

«Μας πίστεψε, μας εμπιστεύτηκε, μας στήριξε και ήταν από την αρχή δίπλα στον συνδυασμό και τον τόπο μας. Και φυσικά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνέχεια αυτής της συνεργασίας μας!» τονίζεται και για τους δύο υποψηφίους.

Και τον Θεόδωρο Γκρίτζαλη του Σταματίου, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, για την Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας. «Μας τιμά η εμπιστοσύνη του και είμαστε σίγουροι, πως και αυτή η νέα συνεργασία, θα επιφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, στον συνδυασμό και στον τόπο μας!», αναφέρει η ανακοίνωση.