Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 18:43

Τριφυλία: Η Σοφία Γ. Καλαντζάκου υποψήφια με Κατρίτση

Τριφυλία: Η Σοφία Γ. Καλαντζάκου υποψήφια με Κατρίτση

 

Την υποψηφιότητα της Σοφίας Γ. Καλαντζάκου ως δημοτικής συμβούλου Τριφυλίας από τη Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας με τον συνδυασμό «Τριφυλία Ενωμένοι»,ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Άκης Κατρίτσης.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Η Σοφία-Φαίδρα Καλαντζάκου με καταγωγή από την Κυπαρισσία, είναι κόρη του δικηγόρου Γεωργίου Ν. Καλαντζάκου. Προπάππος της ήταν ο ιστορικός δήμαρχος Κυπαρισσίας Γεώργιος Καλαντζάκος. Είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών. Φοιτήτρια Νομικής Σχολής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάτοχος Proficiency στα Αγγλικά και B2 στα Γαλλικά.

Η ίδια δηλώνει για την υποψηφιότητά της: "Η τοπική αυτοδιοίκηση ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας αποτελεί θεμελιώδη θεσμό του δημοσίου βίου μας σύμφωνα με το Σύνταγμα. Χρέος μας είναι η υλοποίηση του οράματός μας για μια ενωμένη Τριφυλία, η υπέρβαση των αυξανόμενων προκλήσεων των νέων καιρών και η προστασία της φυσιογνωμίας της ευλογημένης πατρίδας μας. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισα να συστρατευθώ με το συνδυασμό “Τριφυλία Ενωμένοι” του υποψηφίου δημάρχου Άκη Κατρίτση, που θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, ένα λαμπρό μέλλον για τον τόπο μας. Είμαι διατεθειμένη και αποφασισμένη λοιπόν να καταθέσω δύναμη ψυχής για να στηρίξω τον αγώνα αυτό. Αγαπητοί συνδημότες, ζήτω την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας ώστε το σπουδαίο όραμα της ενότητας να γίνει πράξη, πνοή δημιουργίας και ανάπτυξης για τον δήμο μας".

Την ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή. Τριφυλία Ενωμένοι. Κερδίζουμε το μέλλον!».