Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 11:28

Τριφυλία: 5 νέοι υποψήφιοι με Παναγιωτοπούλου

Τριφυλία: 5 νέοι υποψήφιοι με Παναγιωτοπούλου

Πέντε ακόμη υποψήφιους με τον συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» ανακοίνωσε η υποψήφια δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Πρόκειται για: Τον Αναστάσιο Τσιμπλή του Γεωργίου και της Χριστίνας ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Έχει καταγωγή και διαμένει μόνιμα στους Μπλεμενιάνους Κυπαρισσίας. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των αλουμινοκατασκευών. Είναι πρόεδρος στον Σύλλογο Μπλεμεναίων «Προφήτης Ηλίας» και είναι επίσης 10 χρόνια πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας (ΑΣΤ). Έχει ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά άλλες δύο φορές και «ενώνουμε δυνάμεις γιατί μόνο #Όλοιμαζίμπορούμενα πάμε την Τριφυλία μπροστά». Είναι παντρεμένος με τη Νικολέττα Κορμά, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Τον Διονύσιο (Σάκη) Αντωνόπουλο του Πέτρου και της Θεοδώρας ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων. Έχει καταγωγή από το χωριό της Μουζούστας και διαμένει μόνιμα στους Γαργαλιάνους. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης, ενώ έχει διατελέσει και σύμβουλος στον Αγροτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Τον Κωνσταντίνο (Φωτοκώστα) Παπαναγιώτου του Εμμανουήλ και της Δήμητρας, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη Δ.Ε. Αετού. Έχει καταγωγή από το Κοπανάκι και διαμένει μόνιμα στην Κυπαρισσία. Είναι συνταξιούχος φωτογράφος με 30 έτη δραστηριότητα στην Κυπαρισσία. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Τον Αριστείδη Σκλάβο του Παναγιώτη και της Χρυσούλας ως υποψήφιο στη Δ.Κ. Ελαίας της Δ.Ε. Αυλώνος. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως παραγωγός κηπευτικών και ελιάς Καλαμών. Ασχολείται ενεργά με τα κοινά από το 1997 και είναι πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελαίας τα τελευταία 9 χρόνια. «Ενώνουμε δυνάμεις με γνώμονα και σκοπό το καλύτερο του τόπου μας, την αναβάθμιση της ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Άλλη μια ελπιδοφόρα συνεργασία που θα οδηγήσει την Τριφυλία μπροστά».

Τον Δημήτριο Σκούντζο του Ιωάννη και της Ζωής ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων. Έχει καταγωγή από τους Γαργαλιάνους και είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Πάτρας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι programmanager και τα τελευταία 22 χρόνια εργάζεται στη γαλλική πολυεθνική THALES, με έδρα την Αθήνα. Εργάζεται και έχει πολυετή εμπειρία στη διαχείριση και υλοποίηση έργων στον τομέα της Αμυντικής Βιομηχανίας. Τα τελευταία 8 χρόνια είναι υπεύθυνος υλοποίησης έργων σχετικά με την εναέρια κυκλοφορία Αθήνας και Κύπρου. Είναι πατέρας δύο παιδιών.