Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 22:40

Τριφυλία: Εξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Λεβεντάκης

Τριφυλία: Εξι νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Λεβεντάκης

Έξι ακόμη υποψηφίους με το συνδυασμό «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας» ανακοίνωσε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Την Ελένη Κοργιάλα, συζύγου Φωτίου Ζουμπούλη, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφια για την Δ.Κ. Κυπαρισσίας της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας.

Του Αναστάσιου Γαλάνη του Δημητρίου, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος για την Τ.Κ. Πύργου, της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων.

Της Γεωργία Κολέτσου του Αριστείδη, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφια για την Τ.Κ. Καμαρίου, της Δημοτικής Ενότητας Αετού.

Του Χρήστου Γριβοκωστόπουλου του Νικολάου, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος, για την Δ.Κ. Φιλιατρών, της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών.

Της Μαρίνας Αβραμοπούλου – Δίπλου της του Νικολάου, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφια σύμβουλος, για την Κυπαρισσία.

Και τέλος, του Αλέξανδρου Γκόγκα του Φωτίου, που στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος για την Τ.Κ. Καλού Νερού, της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος.