Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 23:00

Τριφυλία: 6 νέοι υποψήφιοι με Ακη Κατρίτση

Τριφυλία: 6 νέοι υποψήφιοι  με Ακη Κατρίτση

 

Έξι ακόμη υποψηφίους με το συνδυασμό «Τριφυλία Ενωμένοι» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης,

Τον Παναγιώτη Κόλλια υποψήφιο στη στη Δ.Κ. Ελαίας, όπου στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Η Τριφυλία μας έχει απαράμιλλες φυσικές ομορφιές, οι οποίες μαζί με τον πολιτισμό, την ιστορία, την παράδοσή μας, αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα ανάδειξης και ανάπτυξης του τουρισμού στην Τριφυλία μας.

Η Δ.Κ. Ελαίας με το γνωστό παντού στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο παράκτιο δάσος της, είναι πόλος επισκεψιμότητας, όχι μόνο τους θερινούς μήνες αλλά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, δίνοντας προστιθέμενη αξία στην Τριφυλία μας. Παράλληλα, οι κάτοικοί της ασχολούνται κυρίως με δυναμικές καλλιέργειες αγροτικών προϊόντων.

Η Ελαία δεν έχει τύχει της φροντίδας που αξίζει από τον Δήμο Τριφυλίας. Απαιτούνται παρεμβάσεις ακόμη και για τα αυτονόητα, όπως για να έχει νερό το χωριό το οποίο δυστυχώς διψάει και αυτές τις μέρες.

Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή σελίδας στον Δήμο Τριφυλίας.

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα ότι ενώνουμε δυνάμεις με τον Παναγιώτη Κόλλια του Ευσταθίου ο οποίος συμμετέχει ενεργά στο συνδυασμό μας «Τριφυλία Ενωμένοι» ως υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Ελαίας.

Ο Παναγιώτης Κόλλιας είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελαία. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας.

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή”.

Επίσης τους Γιάννης Παρασκευόπουλο, Γιώργο Γαλάνη, Μιλτιάδη Νασόπουλο και Πάνο Παναγιωτόπουλο όπου σχετικά σημειώνεται: «Τριφυλία Ενωμένοι» είναι η δημιουργική σύνθεση ιδεών και έντιμη συνεργασία ανθρώπων σε ένα μάχιμο ψηφοδέλτιο δουλειάς και προσφοράς για την Τριφυλία του μέλλοντος!

Η Δημοτική Ενότητα Αυλώνος την τετραετία που πέρασε βίωσε εγκατάλειψη ενώ τα Κοινοτικά Συμβούλια και οι Πρόεδροι Κοινοτήτων υφίστανται απαξίωση, όπως και οι κάτοικοι. Ούτε καν τις αυτονόητες ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες παρείχε ο Δήμος. Κάτοικοι, Συμβούλια, Πρόεδροι, σύλλογοι εξέφραζαν αγωνιώδεις εκκλήσεις και παρακλήσεις για αγροτική οδοποιία, φωτισμό, νερό ύδρευσης, συχνότερη αποκομιδή απορριμμάτων κ.α.

Κι όμως, ο ευλογημένος αυτός τόπος έχει φυσικούς, περιβαλλοντικούς, οικολογικούς θησαυρούς στο παράλιο μέτωπο και στον ορεινό όγκο καθώς και το θρυλικό και θηλυκό ποτάμι της Νέδας. Έχει ιστορία και πολιτισμό. Διαθέτει πλούτο στη γεωργική γη και την κτηνοτροφία. Έχει ανθρώπους δυναμικούς, φιλοπρόοδους, εργατικούς, φιλόξενους και φιλότιμους.

Η Δημοτική Ενότητα Αυλώνος έχει δυνατότητες για ένα καλύτερο μέλλον! Με υποδομές, προσέλκυση επενδύσεων, ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής, της κτηνοτροφίας και του τουρισμού! Ενωμένοι μπορούμε!

Με χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε σήμερα ότι υποψήφιοι του συνδυασμού μας «Τριφυλία Ενωμένοι» από την Δημοτική Ενότητα Αυλώνος είναι οι:

Γιάννης Παρασκευόπουλος του Χρήστου (Πηγαδούλιας), υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι αγρότης – επιχειρηματίας. Κάτοικος Αγαλιανής. Πατέρας ενός παιδιού. Ασχολείται ευσυνείδητα 30 χρόνια με την Αυτοδιοίκηση. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος του τέως Δήμου Αυλώνος. Το 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας με το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Δημήτρη Α. Δριμή. Έχει αναδείξει στο Δημοτικό Συμβούλιο σειρά ζητημάτων και έχει θέσει πλήθος ερωτήσεων για προβλήματα και ανάγκες στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος και ευρύτερα για όλη την Τριφυλία.

Γιώργος Γαλάνης του Δημητρίου, υποψήφιος στη Δ.Κ. Καλού Νερού. Είναι Τεχνολόγος Μηχανολόγος Ηλεκτρονικός. Συνταξιούχος ΟΤΕ. Κάτοικος Καλού Νερού. Πατέρας τριών παιδιών. Διετέλεσε Δήμαρχος Αυλώνος από το 1999 έως το 2006 με σημαντικό έργο. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας από το 2011 έως το 2014 με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

Μιλτιάδης Νασόπουλος του Νικολάου, υποψήφιος στη Δ.Κ. Καλού Νερού. Είναι συνταξιούχος Αστυνομικός. Κάτοικος Καλού Νερού. Πατέρας δύο παιδιών. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του τ. Δήμου Αυλώνος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αυλώνος την περίοδο 2008 – 2010.

Παναγιώτης (Πάνος) Παναγιωτόπουλος του Αριστομένη, υποψήφιος στη Δ.Κ. Αγαλιανής. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Χρυσοχόος. Κάτοικος Αγαλιανής. Πατέρας δύο παιδιών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσία με σημαντικές δράσεις, παρεμβάσεις και διεκδικήσεις.

Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Είναι, μαζί με συμμαχήτριες και συμμαχητές – υποψήφιες και υποψήφιους που έχουμε ανακοινώσει και θα ανακοινώσουμε τις αμέσως επόμενες μέρες, η δύναμη ελπίδας για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Τριφυλίας.

 

Ενώ σχετικά με την υποψηφιότητα του Αθανάσιου Ανδρινόπουλου τονίζεται: «Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Αθανασίου (Θανάση) Ανδρινόπουλου του Σπήλιου με το συνδυασμό μας «Τριφυλία Ενωμένοι» στη Δημοτική Κοινότητα Γαργαλιάνων.

Ο Θανάσης Ανδρινόπουλος είναι πατέρας δύο παιδιών. Επιχειρηματίας. Πρόσφατα επαναπατρισθείς ύστερα από μια δεκαετία μετανάστευσης στην Αυστραλία.

Με ισχυρή θέληση για προσφορά στην πατρίδα συνδράμει στον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αποδοχή, την εμπιστοσύνη και την τιμή”.