Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 13:22

Τριφυλία: Ανέβαλαν τα εγκαίνια Κατρίτσης και Παναγιωτοπούλου

Τριφυλία: Ανέβαλαν τα εγκαίνια Κατρίτσης και Παναγιωτοπούλου

 

 

Αναβλήθηκαν τα προγραμματισμένα για χθες το απόγευμα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων των υποψήφιων δημάρχων Τριφυλίας Χάιδως Παναγιωτοπούλου και Άκη Κατρίτση σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους αντίστοιχα, λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που πλήττουν τη Θεσσαλία.

Σε σχετική ανακοίνωση από την κ. Παναγιωτοπούλου τονίζεται: «Τα προγραμματισμένα εγκαίνια των εκλογικών μας κέντρων αναβάλλονται λόγω των καταστροφικών πλημμυρών που πλήττουν τη χώρα μας. Θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες τις επόμενες ημέρες. Η σκέψη μας στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν αυτές τις δύσκολες ώρες».

Από την πλευρά του κ. Κατρίτση αναφέρεται: « Αναβάλλουμε για σήμερα (χθες) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Γαργαλιάνων του συνδυασμού "Τριφυλία Ενωμένοι", γιατί η Ελλάδα βιώνει κρίσιμες στιγμές. Πανηγυρικές εκδηλώσεις όπως είναι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η παρουσίαση των τοπικών συμβούλων του συνδυασμού μας δεν συνάδουν με το δύσκολο κλίμα που επικρατεί. Για το λόγο αυτό με πρωτοβουλία μου αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση. Συμπάσχουμε με τους πληγέντες και ελπίζουμε ότι σήμερα θα είναι μια καλύτερη μέρα για όλη τη χώρα!».

 

Κ.Μπ.