Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 14:11

Επισκέψεις Τζαμουράνη σε υπηρεσίες της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Επισκέψεις Τζαμουράνη σε υπηρεσίες της Καλαμάτας

Τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας που στεγάζονται προσωρινά στο κτήριο της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα, το Τελωνείο, τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Μεσσηνίας, τη ΔΟΥ Καλαμάτας, τον ΕΟΠΠΥ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο επισκέφθηκε χθες, ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων της παράταξής του “Καλαμάτα_Μετά”.

 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την παράταξη, οι υποψήφιοι συνομίλησαν με στελέχη και εργαζόμενους των υπηρεσιών. Ειδικά για το λιμάνι της Καλαμάτας συζήτησαν με τον λιμενάρχη την ανάγκη αύξησης της κρουαζιέρας, ενώ ο Β. Τζαμουράνης επισήμανε την προοπτική στενότερης συνεργασίας μεταξύ Λιμεναρχείου και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, με στόχο την ευταξία, την εύρυθμη λειτουργία και την ανάπτυξη του λιμανιού, αλλά και των χερσαίων του χώρων.

Σήμερα το πρωί, μέλη της παράταξης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο θα βρεθούν στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, την οποία θεωρούν αιχμή του δόρατος στην πολιτική της “Καλαμάτας_Μετά” για την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου και των προϊόντων της περιοχής μας, ενώ αύριο Κυριακή θα περιοδεύσουν σε χωριά του Ταϋγέτου, για να συνομιλήσουν με τους κατοίκους.


NEWSLETTER