Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 17:49

Δήμος Πύλου - Νέστορος: Ισχυρό “παρών” πολιτών στην παρουσίαση του συνδυασμού Καφαντάρη

Γράφτηκε από την
Δήμος Πύλου - Νέστορος: Ισχυρό “παρών” πολιτών  στην παρουσίαση του συνδυασμού Καφαντάρη

 

Πλήθος πολιτών του Δήμου Πύλου-Νέστορος έδωσε το “παρών” στη μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του “ψηφοδελτίου νίκης” του συνδυασμού "Δύναμη Ελπίδας και Δημιουργίας για τον Πολίτη"  του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη. 

Με βασικό ομιλητή τον κ. Καφαντάρη ο οποίος καυτηρίασε στην αρχή της ομιλίας του, “το απαράδεκτο ατόπημα του αντιδημάρχου κυρίου Κανάκη, για πρόσκληση στους πληγέντες από τις πλημμύρες να έρθουν να εργαστούν  στη Μεσσηνία ως εργάτες γης, φυσικά  με την έγκριση του δημάρχου”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στη συνέχεια εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους από τους από τις πλημμύρες κατοίκους της Θεσσαλίας και παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις- δεσμεύσεις του δημοτικού συνδυασμού για την επόμενη πενταετία με στόχο την οικονομική ανάπτυξη του τόπου και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών. Ο επικεφαλής του συνδυασμού παρουσίασε στο κοινό ονομαστικά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του σε μία βραδιά αφιερωμένη στην ανανεωμένη και δυνατή ομάδα του “ψηφοδελτίου νίκης”, που θα σηκώσει το βάρος της επόμενης μέρας, του Δήμου Πύλου-Νέστορος. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και τόνισε  για  άλλη μια φορά ότι η διοίκηση ενός Δήμου “δεν είναι θέμα μονάδας αλλά δυνατής ομάδας”.  “Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μία ακόμη απόδειξη της νίκης του συνδυασμού στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


NEWSLETTER