Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 18:57

Καλαμάτα: Συναντήσεις Βασιλόπουλου με πολίτες και φορείς

Καλαμάτα: Συναντήσεις Βασιλόπουλου με πολίτες και φορείς

 

Τις συναντήσεις με πολίτες και φορείς του Δήμου Καλαμάτας συνεχίζει ο δήμαρχος κι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος - επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας” Θανάσης Βασιλόπουλος.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος είχε το απόγευμα της Πέμπτης, συναντήσεις με εκπροσώπους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, του Νομαρχιακού Τμήματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Συλλόγου Τριτέκνων και της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας.

Κατά τις συναντήσεις υπήρξε γόνιμος διάλογος, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του συνδυασμού και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΙ, ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΙ ΘΟΥΡΙΑ

Από τη “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” ανακοινώθηκε, επίσης, ότι έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στις έδρες των πρώην καποδιστριακών δήμων και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Άριος, Αρφαρών και Θουρίας, κατά τις οποίες ο Θαν. Βασιλόπουλος θα παρουσιάσει πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού, καθώς και τα 10+1 έργα και δράσεις που αφορούν το σύνολο των κοινοτήτων. Σημειώνεται ότι ανά Δημοτική Ενότητα θα γίνει και παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων των Δ.Ε, καθώς επίσης και των υποψηφίων συμβούλων και προέδρων για τις κοινότητες.

Αύριο Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα, η “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Άριος. Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Θουρίας και την Τρίτη 26 του μήνα στις 8.30 το βράδυ  στην κεντρική πλατεία Αρφαρών.